Radio BalkanFox

Princeza Šarlin nosi najlepši džemper koji ćete videti ove jeseni

Dobro je poznato da je princeza Šarlin evropska plemkinja koja najviše troši na svoj modni stil, a sada je basnosnovnu svotu izdvojila za lagani džemperak koji je kombinovala s kargo pantalonama za svaki dan.

Princeza Šarlin je jedna od najbolje odevenih žena Evrope
Princeza Šarlin je jedna od najbolje odevenih žena Evropefoto: FREDERIC DIDES / Sipa Press / Profimedia

Princeza Šarlin od Monaka, supruga tamošnjeg kneza i princa Alberta II, nekada je bila uspešna sportistkinja i takmičila se na Olimpijskim igrama, pa u njenom zauzetom rasporedu uvek ima mesta za sportske događaje.


Tako pre nekoliko dana nije mogla da propusti Rokethon Race, trku solidarnosti koja promoviše usvajanje pasa i diže svest o važnosti zaštite napuštenih životinja.


Princeza Šarlin, koju već godinama mediji nazivaju „najtužnijom princezom na svetu“, ipak je stigla odlično raspoložena na ovaj događaj i sve vreme se osmehivala mazeći pse, a kako je u pitanju sportska manifestacija, zamenila je uobičajeno elegantan stil ležernijim izdanjem.

 

Pogledajte u galeriji njenu modnu kombinaciju.





1 / 5 Foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Supruga princa Alberta za ovu priliku je odabrala je crne kargo pantalone modne kuće Louis Vuitton i bele patike istog brenda, a ključni deo njenog autfita bio je lagani džemper inspirisan duksericama.

 

Princeza Šarlin od Monaka u rebrastom džemperu s kapuljačom modne kuće Ralph Lauren
Princeza Šarlin od Monaka u rebrastom džemperu s kapuljačom modne kuće Ralph Laurenfoto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Šarlin se opredelila za rebrasti pleteni džemper koji potpisuje Ralph Lauren, luksuzni komad koji košta nešto više od 2.500 evra i izrađen je od mešavine vune i kašmira. Prvo što upada u oči je kapuljača, koja bez sumnje izdvaja ovaj šik komad, a tu je i iluzija „kengura“, odnosno dijagonalni šavovi koji podsećaju na džepove u prednjem delu koji čine da struk deluje uže.

 

Princeza Šarlin na trci solidarnosti u Monaku
Princeza Šarlin na trci solidarnosti u Monakufoto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ono što čini ovaj neobični džemper još aktuelnijim ove sezone je svakako boja, vrlo svetla nijansa braon, koja će obeležiti jesen 2024, sudeći po kolekcijama koje su svetski brendovi predstavili za aktuelnu sezonu.


Tako smo braon komade ili potpuno braon autfite videli na revijama brendova Jil Sander, Ralph Lauren, Saint Laurent, Philosophy di Lorenzo Serafini… a ona bez sumnje spada u nezaobilazne tokom jeseni, u svim svojim nijansama!

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poslednja revija Verice Rakočević

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE