Radio BalkanFox

Top tri mejkap trenda ove jeseni! Srpkinje će ih obožavati – izgledajte moderno i glamurozno u svakoj prilici

Ove jeseni tri su glavna trenda u šminkanju koja su idealna za svaku priliku, odnosno za svako doba dana.

Kada je u pitanju jesen 2024. godine, različiti trendovi u čijem je fokusu šminka za oči nalažu jednostavnost, ali isto tako i eksperimentisanje sa tipičnim jesenjim bojama. Tri su aktuelna trenda koja možete da prilagodite gotovo svakoj prilici. 

„Smokey eyes“

Kako biste je kreirali ovakvu šminku, potrebna vam je senka u braon ili crnoj boji i kosa četkica kojom ćete senku precizno naneti. Ipak, ukoliko želite da eksperimentišete sa ovom metodom, možete da upotrebite i druge boje. Pored toga, u zavisnosti od prilike ili senzibiliteta, obratite pažnju na to da li senka koju ste odabrali sadrži šljokice ili je mat.

 

 

 

Ova šminka će vam na jednostavan način istaći oči, a metoda je znatno jednostavnija u odnosu na klasičan način izvlačenja ajlajnera. Žene kojima je problem nanošenje ajlajnera obožavaće ovaj način šminke. 

Bordo senke i maskare

Kada je u pitanja paleta boja za koju se odlučujemo tokom jesenje sezone, jedna od dominantnih nijansi je bordo. To mogu da budu bordo ajlajner, bordo senke, ali i bordo maskara. Na taj način ćete uneti minimalnu promenu u mejkap rutinu. Na poseban način će istaći oči. 

 

 

Maskare u bordo nijansi samo su jedan od pokazatelja da su maskare u bojama ponovo in – te nije začuđujuće to što ih sve češće viđamo.

„Grunge eyes“

Kada su u pitanju grunge oči, fokus je na upotrebi tamnijih nijansi. Cilj ove šminke je potreba da se crte lica što više istaknu, odnosno da budu što upečatljivije. Stoga se na oči nanose ekspresivne senke u tamnim nijansama. Ove jeseni to su crna, braon i bordo nijansa.

 

 

Među Srpkinjama je već zavladala prava euforija i oduševljenje zbog jesenjih mejkapova. Za koji god od ova tri trenda da se odlučite nećete pogrešiti, bićete primećene gde god da se pojavite.  



Top stilovi šminkanja za jesen 2024! Srpkinjama će jedan trend teško pasti - Retko kome stoji!

Moda i lepota

Kako se jesen približava, svet lepote donosi niz uzbudljivih trendova u šminkanju koji će obeležiti novu sezonu. Ove godine, pripremite se za kombinaciju svežih i sofisticiranih tonova.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE