Radio BalkanFox

OGLASIO SE VOXAGE – Posle izvesnog vremena srpski treper ponovo u žiži interesovanja: „Nisam ovo očekivao…“

Proteklih dana jedna od vodećih vesti na domaćoj muzičkoj sceni je da AKON, globalna superzvezda i legenda hip-hop i R&B muzike, stiže u Beogradsku Arenu 16. oktobra u organizaciji International Concerts Company MaximuM-a i Skymusic-a, a informacija da će najpopularniji izvođač mlađe generacije, Voyage, nastupiti kao specijalni gost dodatno je dolila „ulje na vatru“.

AKON-ov dolazak je već izazvao ogromno interesovanje medija i fanova širom regiona, ali dodatni hajp sada je stvorio upravo Voyage, koji ne krije uzbuđenje zbog predstojećeg nastupa.

Republika

Foto: Live Production

 

 

 „Čast mi je da delim binu sa legendom poput AKON-a, iskreno, nisam ovo ni u ludilu očekivao. Ovo je šansa da pokažemo kako izgleda prava energija Balkana! Publika može da očekuje noć koju neće zaboraviti. Spremite se za ludilo!“ – rekao je popularni treper.

AKON je nesumnjivo globalni superstar, sa karijerom koja obiluje neverovatnim uspesima – preko 35 miliona prodatih albuma, čak 45 pesama na Billboard Hot 100 listi, i saradnje sa najvećim muzičkim ikonama poput Michael Jacksona, Lady Gage i Eminema, a njegov nastup u Beogradu, sa Voyage-om kao specijalnim gostom, obećava jedan od najboljih koncertnih dešavanja ove godine.

Ulaznice za AKON-ov koncert dostupne su putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk objekata širom Srbije.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE