Radio BalkanFox

Glumica Gordana Boban napustila seriju „Lud, zbunjen, normalan“ zbog jedne epizode

U jednom je intervjuu Gordana Boban objasnila je zašto je donela ovu odluku i zbog čega je napustila seriju koja je imala veliku gledanost u celoj regiji.

Seriju „Lud, zbunjen, normalan“ su, pored glavniha obeležili i brojni sporedni likovi, među kojima je i lik Ivane koju je igrala glumicaGordana Boban koja je u 50 nastavaka čuvene serije glumila sekretaricu Ivanu, a onda je iznenada odlučila da napusti seriju.

gordana-boban-lud-zbunjen-normalan.jpg

Printscreen YouTube 

Jedna je od popularnijih humorističnih serija na ovim prostorima u zadnjih 15 godina bila je serija „Lud, zbunjen, normalan“. Scenarista serije Feđa Isović prikazao je život tri generacije porodice Fazlinović, koji stanuju pod istim krovom, stvorio je brojne duhovite situacije koje su 13 sezona nasmejavale publiku. U jednom je intervjuu Gordana Boban objasnila je zašto je donela tu odluku i zbog čega je napustila seriju koja je imala veliku gledanost u celoj regiji.

mustafa-nadarevic-2.jpg

Pritnscreen Mustafa Nadarević

– Ostavila sam je jer je jedna epizoda, po mome mišljenju, bila potpuno neprikladna. Od 54. epizode pa dalje bilo je puno epizoda s vrlo kontroverznim sadržajem. Mogu reći da sam jako srećna jer uvek slušam svoj unutrašnji glas. Imate neki okvir u kojem pokušavate da ne menjate svoje moralne vrednosti ili ponašanje. Slušate svoj instinkt u vezi s time šta je dobro, a šta nije. Dakle, jako sam srećna što sam učinila taj korak – ispričala je Gordana. Otkrila je tom prilikom i konkretan razlog koji ju je naveo na ovu odluku.

– Epizoda o kojoj govorim zapravo je bila o seksualnom zlostavljanju. Dakle, termin silovanje u porodičnoj seriji koja se prikazuje u 20 sati, prema mojim moralnim merilima, za veliki broj gledalaca među kojima je mnogo dece, zaista nije prikladan – rekla je Boban.

gordana-boban-lud-zbunjen-normalan-1.jpg

Printscreen YouTube 

Ona je seriju snimala od 2007. do 2009. godine. Nakon odlaska iz serije nastavila je da se bavi glumom. Domaća publika je Gordanu gledala tokom BOK Festivala u Bjelovaru gdje je s „Kamernim teatrom 55“ izvela predstavu “Sjećaš li se Doli Bel” autora Abdulaha Sidrana i u režiji Kokana Mladenovića, a u kojoj Gordana igra lik Sene Zolj.

Kurir teleivizija Serija Sila


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE