Radio BalkanFox

Manekenka otkrila tajne intime s bivšim fudbalerom


Ebi je otkrila kako je nedavno otkrila tabletu koja može da „spasi ženski seksualni život“. Ranije je otkrila da joj je anksioznost uticala na libido.

Britanska manekenka Ebi Klensi često privlači pažnju svojim izazovnim fotografijama, a voli da priča i o svom privatnom životu. Manekenka je u braku s bivšim fudbalerom Piterom Kraučom, a sad je u njihovom podkastu „Therapy Crouch“ dala uvid u to kako njihov brak izgleda iza zatvorenih vrata, prenosi The Sun.

Ebi je otkrila kako je nedavno otkrila tabletu koja može da „spasi ženski seksualni život“. Ranije je otkrila da joj je anksioznost uticala na libido. Ova joj je pilula, kaže, pomogla. „Pričala sam s nekim devojkama i znate, sve smo stigle u određene godine. Naši hormoni su poludeli. Jedna od mojih prijateljica mi je spomenula tu zlatnu pilulu. To je prirodni suplement za žene koji pomaže s raznim stvarima. Navodno je jednoj od naših prijateljica toliko pomogla da joj je suprug rekao: ‘Ne večeras. Iscrpljen sam.‘ Nazivaju je ženskom vijagrom“, ispričala je Ebi.

Klensi se 2013. godine pojavila u emisiji „Ples sa zvezdama“. Tada je svom suprugu rekla da s njim neće da ima seks dokle god je u emisiji. Nakon što je 13 nedelja trenirala i plesala, a potom i pobedila, ukinula je tu zabranu.

„Recimo samo da je Piter bio jako srećan što sam se vratila“, rekla je ona.

Manekenka je ispričala i šta najviše može da je odbije kad su u pitanju seksualni odnosi, a to je da njihova mačka bude prisutna u tom trenutku.

Otkrila je i kako zbuni supruga dok suši kosu. Rekla je kako je Piter uvek pokušavao da joj priđe dok je bez odeće sušila kosu i da je morala da smisli rešenje. Počela je da nosi kućni ogrtač i svoje trikove primenjuje na njemu.

„To me izluđuje. Smislila sam novu taktiku s kućnim ogrtačem. Umesto da zavežem pojas napred, vežem ga iza. Bude kao: ‘Kako da odvežem ovu stvar?‘ To uvek pali“, ispričala je ona, prenosi Jutarnji.hr.

U slučaju da se posvađaju, Piter obuče svoju, kako je Ebi zove, „pidžamu koja ubija strast“. „Ja ih zapravo zovem pidžamama za kaznu jer mi, kao, onda nije mi dozvoljeno da vidim njegovo golo telo. Jako je smešno“, kaže ona.

(Kurir.rs/ The Sun/ L. S.)

Kurir televizija GLUMICA SE POTPUNO IZBLAMIRALA PRED BRANKOM SOVRLIĆ, PA SE JAVNO IZVINILA: Pevačica je dobila blaži nervni slom kada me je čula


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE