Radio BalkanFox

NAJPOŽELJNIJI TURSKI GLUMAC ŽENI SE DRUGI PUT: Ostavio koleginicu i izabrao NJU

Turski glumac Burak Čelik važi za jednog od najpoželjnijih u državi. Njegova porodica po ocu je iz Ordua. Sa trinaest godina, Burak je napustio fudbal zbog astme. Potom se 2013. takmičio za najbolji model Turske i najbolji model na svetskim izborima lepote i završio na prvom mestu. Čelik je svoju glumačku karijeru započeo serijom Karagul (Crna ruža), u kojoj je u 100 epizoda tumačio lik Serdara. Zatim je imao glavnu ulogu u TV seriji Hayat Sevince Güzel (Život je lep kada si srećan), a tu je tumačio ulogu Bariša. Imao je i akcionu ulogu u seriji Soz (Obećanje) koja je nominovana za međunarodne nagrade.

Printskrin instagram/burakcelikofficial

Verio se turski glumac Burak

U seriji Senden Daha Guzel (Lepša od tebe) zajedno sa koleginicom Džemre Bejzel osvojio je srca mnogobrojne publike.

Na ljubavnom planu je dugo bio neodlučan. Devojke je menjao, te je imao vezu i sa koleginicom iz serije „Lepša od tebe“ Asli Turanli.

Inače, bio je u braku od 2013. do 2015. godine sa Ajsenur Ozkan, ali nisu imale dece. Njene slike pojavile su se na njenoj fan stranici na Instagramu.

Sada, on je ponovo srećan na ljubavnom planu. Nedavno je na društvenoj mreži Instagram podelio nekoliko novih fotografija i otkrio da je ponovo srećan u ljubavi. On ima novu devojku, Edže, koju je i verio. To su dugo krili, ali kada je podelio nekoliko fotografija svoje nove devojke uz čestitiku za rođendan, otkrio je da su sada i vereni.

– Srećan rođendan moja draga – pisalo je u objavi uz nekoliko fotografija koje je podelio.

Na jednoj od fotografija, ona pokazuje verenički prsten, dok je Burak grli. Nikad nasmejani i srećniji pozirali su zajedno. Nakon toga usledile su čestitke.

– Čestitam oboma, da ste uvek srećni i zaljubljeni.

– Da budete još mnogo godina zajedno.

– Gde je lepota, mislim čak sam i ja lepša od nje.

– Predivno, mnogo sreće i ljubavi vam želim – samo su neki od komentara ispod galerije fotografija.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE