Radio BalkanFox

Jennifer Lopez konačno pričala o razvodu od Bena: ‘Trebalo mi je dugo da shvatim, to mi je žao…’

Žao mi je što mi je trebalo dugo da shvatim, i to nakon nekoliko puta. Trebala sam to znati i prije, sada shvaćam, rekla je Jennifer Lopez za magazin Interview o razvodu od Bena Afflecka. Rekla je da ne žali zbog svojih izbora ni jedne sekunde.

– To je cjeloživotni proces. Bilo je trenutaka kada sam mislila da sam shvatila sve i naučila neke životne lekcije, ali onda mi ih život ponovno pošalje i tada shvatim da ništa nisam naučila – iskreno je rekla globalna zvijezda.

Našalila se na svoj račun.

– Voljela sam biti u vezama i željela sam ostarjeti s nekim. Smatrala sam da ću tako biti cjelovita i sretna, no nisam bila. Konačno sam naučila lekciju – trebalo mi je samo 30 godina – rekla je.

Reunited! Ben Affleck and Jennifer Lopez meet up for lunch with their kids in Beverly Hills!

Foto: SPOT, LESE, RMLA

O novoj vezi, kaže, ne razmišlja.

– Pomalo sam uzbuđena što sam i što ću biti sama. Ne tražim nikoga jer želim vidjeti što mogu napraviti kada letim sama, kada sam slobodna. Moraš biti zdrav i moraš biti potpun ako želiš nešto više. Moraš sam sa sobom biti dobar. I prije sam mislila da sam ovo shvaćala, ali nisam. Ovo ljeto sam odlučila da moram biti sama, želim dokazati sebi da to mogu.

Upitali su je smatra li da će to biti teško. 

– Osjećam usamljenost, strah, tugu i očaj… Ali, kada prihvatiš te osjećaje i kažeš sam sebi da te oni neće ubiti, onda shvatim da sam sposobna osjećati i sreću i radost… Biti u vezi s nekim ne definira me – rekla je Jennifer. 

Lopez je u kolovozu podnijela papire za razvod nakon dvije godine braka i zatražila od suda promjenu prezimena iz Jennifer Lynn Affleck u Jennifer Lynn Lopez.

Lopez i Affleck vjenčali su se više od 20 godina nakon što su se prvi put upoznali na snimanju komedije Gigli. Par se prvo zaručio u studenom 2002. Nekoliko dana prije nego što su se trebali vjenčati u rujnu 2003., odgodili su vjenčanje navodeći kao razlog ‘pretjeranu medijsku pozornost’. U siječnju 2004. službeno su se razišli, no 16 godina kasnije opet su dali šansu svojoj ljubavi, koja nije dugo potrajala. 

FILE PHOTO: Premiere for the film

Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE