Radio BalkanFox

ALEKSANDRA BURSAĆ DONELA HITNU ODLUKU PRED RIZIČNU OPERACIJU! Stevan se ne odvaja od nje!


Pevački par Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić nedavno su organizovali svadbeno veselje u jednom lokalu u Novom Sadu. Pored prijatelja i porodice, na slavlju se okupio i veliki broj poznatih ličnosti, što je dodatno doprinelo atmosferi radosti i euforije.

Iako su nedavno najavili da će medeni mesec morati da sačeka zbog pevačicine zakazane operacije, par je ipak odlučio da napusti zemlju i ode na kratko putovanje. Aleksandra se oglasila na društvenoj mreži Instagram i podelila niz fotografija i snimaka iz Italije, gde su ona i Stevan uživali u zajedničkom vremenu.

Tokom putovanja, par je šetao kroz Rim, uživao je u poznatim italijanskim sendvičima i iskazivao svoju sreću kroz brojne objave na društvenim mrežama. Ova neobična avantura i spontani odlazak na putovanje predstavljaju inspirativan primer kako parovi mogu pronaći vreme za sebe i uživati u zajedničkim trenucima, čak i u najizazovnijim periodima.

Aleksandra je nedavno izjavila da će medeni mesec morati da sačeka zbog zakazane operacije, ističući svoju tremu, posebno zbog toga što je u pitanju operacija bubrega koju već godinama odlaže. Oporavak nakon operacije se procenjuje na mesec dana, što će zahtevati strpljenje i podršku, ali i otvara mogućnost za nove avanture nakon uspešnog oporavka.

– Imam veliku tremu, ipak je to ozbiljna operacija, ali dugo čekam da to završim – priznala je Aleksandra za Republiku.

– Ona je prošla sa mnom dve operacije, sad je red da ja budem uz nju – dodao je Stevan Sekulić.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE