Radio BalkanFox

Već se o tome uveliko spekuliše u javnosti, a samo ona SNOSI POSLEDICE!

Poznata srpska pevačica Marija Šerifović krajem prošle godine postala je majka sina kome je dala ime Mario, a ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti.

Ono što je posebno intrigiralo javnost jeste činjenica da je sin Marije Šerifović rođen u Americi, uz pomoć surogat majke.

Surogat majčinstvo je tema koja je relativno slabo poznata na našim prostorima, te je Marija jednom prilikom odlučila da progovori o ovoj temi.

Istakla je da je odluka o surogat majčinstvu doneta nakon nekoliko neuspelih pokušaja, te da je sledila savete stručnjaka u SAD.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram/Marija Serifovic

Pevačica Marija Šerifović uživa u majčinstvu

Takođe, istakla je i da procedura surogat majčinstva zahteva mnogo truda i dokumentacije, te da je surogat majka imala svakodnevnu negu i podršku.

Marija Šerifović je takođe priznala da nikada neće otkriti identitet oca svog deteta i da je to strogo čuvana tajna zbog potpisanih ugovora. Istakla je da bi otkrivanje identiteta oca moglo da izazove ozbiljne posledice po nju, te da je ova tema za nju veoma osetljiva.

 

– To su stvari o kojima ne mogu i ne smem da govorim, zbog svih ugovora potpisanih, jer se nikad ne zna da li će ovo nekada neko da prevede, a onda da me tuži za deset miliona dolara, a možda je i više. Strašan je dasa, evropejac – rekla je ona.

 

 

Međutim, već mesecima se spekuliše da je reč o poznatom holivudskom glumcu koji vuče poreklo iz Evrope, kako je preneo „Scandal“. Ipak, pošto se podaci u banci sperme čuvaju u strogoj tajnosti, niko sa sigurnošću ne može da tvrdi o kome se radi.

Ova tema izazvala je brojne reakcije javnosti, a Marija je istakla da joj smeta što se o surogat majčinstvu na Balkanu često govori sa predrasudama i neznanjem o samoj proceduri. Istakla je da se radi o složenoj proceduri koja zahteva mnogo truda i pažnje, te da je važno da se o ovoj temi govori sa više razumevanja.

Marija Šerifović je odlučna u stavu da će zaštititi integritet svog deteta i da će nastaviti da ga odgaja sa ljubavlju i pažnjom, bez obzira na sve predrasude i komentare javnosti.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE