Radio BalkanFox

ZBOG NAJNOVIJE INFORMACIJE ZAUSTAVLJENA EMISIJA „ZVEZDE GRANDA!“ Na sceni saopštene hitne vesti!


Takmičar „Zvezda Granda„, Veljko Jelikić, ekskluzivno je potvrdio da je postao otac po drugi put. Ova lepa vest stigla je u trenutku kada je Jelikić bio na Grandovoj sceni, gde je izrazio svoje oduševljenje: „Lepe vesti, dobio sam sina, po drugi put sam postao otac! Večeras imamo razloga za slavlje! Pozvani ste i vi.“

Čini se da takmičenje donosi sreću Veljku Jelikiću, budući da je i prvog sina dobio tokom prethodnog učešća u „Zvezdama Granda“. On je otkrio da je sa suprugom već tri godine u ljubavi i da su odlučili da ime za naslednika odaberu zajedno.

Veljko Jelikić je priznao da je veoma emotivan po prirodi i da je bio preplavljen srećom kada je dobio drugog sina. Izrazio je svoje oduševljenje povezanošću koju oseća prema svojoj deci i istakao da mu ništa drugo više nema smisla.

 

-Supruga i ja smo već tri godine u ljubavi. Kod nas se sve nekako desilo na brzinu, ali je bitno da trajemo i da nam je lepo. Kada sam prošli put bio u takmičenju, ona mi je bila u podršci, a sada je u porodilištu, pa zbog toga nije mogla da dođe-  objasnio je Veljko i otkrio da se dolasku naslednika najviše obradovao prvenac Matija.

– Supruga je sada birala, ali nadamo se da će sledeći put biti devojčica, pa da ću moći ja da biram– našalio se Jelikić koji je u jednom trenutku zamalo zaplakao od sreće.

-Ne znam šta da kažem, jako sam emotivan po prirodi i jako me dodidrne sve to. Prvu proslavu rođenja sina sam preplakao, ta povezanost je neverovatna. Ništa drugo više nema smisla – poručio je on za Grand.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE