Radio BalkanFox

Gordana Džehverović majka Teodore Džehverović

Gordana Džehverović privukla je veliku pažnju javnosti nakon učešća u poznatom rijalitiju „Zadruga“ pošto je prikupila simpatije velikog broja gledalaca.

Gordana ili „mama Džehva“ kako je javnosti poznata, majka jeTeodore Džehverović sa kojom ima sjajan odnos, a pevačicaneretko deli i njene snimke i fotografije na društvenim mrežama, na oduševljenje publike.

I ovaj put Tea je odlučila da malo nasmeje svoje pratioce, pa je objavila jedan zanimljiv snimak njene majke u neobičnom stajlingu. Za potrebe svog performansa Gordana je posudila stvari iz Teodorinog ormara pa je odlučila da se malo preruši u nju obukavši bundu do poda, čizme sa ogromnom platformom što je upotpunila neobičnim naočarama.

teodora majka Foto: printskrin/instagram

Mama Džehva je pozirala ćerki sa velikim samopouzdanjem dok je šetala kroz dnevnu sobu, a Teodora je iskoristila taj trenutak da zabeleži majčin neobičan autfit.

Teodorina majka se za potrebe slikanja odlučila na njen plastificirani komplet koji je nosila ispod glomazne bunde do poda. U prvi plan je došao njen dekolte koji nije sakrivala a ceo stajling upotpunile su brze naočare koje su vrlo popularne kod mlađe generacije.

Ovo nije prvi put da pevačica deli ovakve trenutke sa članovima svoje porodice. Ona je poznata po tome što voli da naasmeje svoje pratioce njihovim omiljenim likom a u ovom slučaju je to njena mama – Džehva.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE