Radio BalkanFox

Dnevni horoskop za četvrtak 10. oktobar! Blizancima se dopada neko na poslu, a evo ko se zaljubljuje na putovanju

Vage će doživeti aferu na putovanju ili će se zaljubiti u nekoga koga će sresti na putovanju.

Evo šta svaki horoskopski znak može da očekuje danas:


OVAN

LJUBAV: Bićete nemirni i netolerantni, zbog čega ćete imati problema ako ste već u vezi. POSAO: Ako tražite novi posao, u ovom periodu ima šanse da ga nađete jer je ovo vreme za promene i novine. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BIK

LJUBAV: U ovom periodu ćete uživati u novinama i iznenađenjima, što inače nije nešto u čemu vi uživate. POSAO: Moguća pozitivna promena u ovoj sferi ili uspeh. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko s kim radite ili neko koga ćete upoznati na poslu i preko posla. POSAO: Desiće se neke pozitivne promene na radnom mestu, možda i kadrovske promene. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Shutterstock

 


 

RAK


LJUBAV: Ljutnja ili nervoza koja se gomila u vama izazvaće disharmoniju u vašem ljubavnom odnosu. POSAO: Povoljan dan za one čiji posao zahteva visok nivo energije, kao što su profesionalni sportisti. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV


LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko s kim ćete imati isključivo virtuelni kontakt. POSAO: Problemi u partnerskom poslu, moguć raskid partnerstva i pravni problemi. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

DEVICA


LJUBAV: Iako ovo nije vaše vreme za ljubav, današnji dan bi mogao da vam donese neke lepe doživljaje u ovoj sferi. POSAO: Povoljan dan za one koji traže posao, jer postoji mogućnost da ga nađete. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Shuterstock

 


 

VAGA


LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti aferu na putovanju ili ćete se zaljubiti u nekoga koga ćete upoznati na putovanju. POSAO: Imaćete veliku želju da radite u inostranstvu. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

ŠKORPION


LJUBAV: Bićete zainteresovaniji za izlaske i zabavu, a imaćete i prilike za to. Sve to će doneti prilike za ljubav i uživanje. POSAO: Nemojte pozajmljivati novac. Moraćete da otpišete neka dugovanja. ZDRAVLJE: Slabije.

STRELAC

LJUBAV: Privlačiće vas osobe koje imaju neke veze sa inostranstvom i sa tim osobama ćete najlakše moći da ostvarite odnos. POSAO: Moguća promena nadređenih. Promene na višim instancama. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

Foto: Shutterstock

 


 

JARAC


LJUBAV: Nestabilnost ljubavnog odnosa onima koji su u dužoj vezi. Oni koji su sami mogu da očekuju uzbudljiv dan. POSAO: Prodaja/kupovina nekretnine ili selidba kancelarije. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA


LJUBAV: Moguće je da ostvarite kratku aferu, ali ne i stabilnu ljubavnu vezu. Osećanja će brzo planuti, ali će se isto tako brzo i ugasiti. POSAO: Povoljan period za one koji se bave intelektualnim radom. ZDRAVLJE: Nestabilno.

RIBE


LJUBAV: Više ste koncentrisani na neke druge oblasti života, ljubav neće biti prioritet. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa finansijama, bolja zarada ili novčana infuzija. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.



Stigao je retrogradni Jupiter! Saznajte kako će to uticati na vaš život

Horoskop

Jupiter, najsrećnija planeta, krenuo je danas svojim retrogradnim hodom i tim tempom će nastaviti do 4. februara 2025. godine.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE