Radio BalkanFox

Reakcija svekrve na vulgaran detalj na haljini

Videla vulgarni detalj na snajinoj venčanici, pa odmah odreagovala: O potezu ove svekrve bruji internet, neviđeno

Svekrva popravlja šlic na venčanici, Foto: Printscreen/Instagram/merfa_vilin

Odnos svekrve i snaje je oduvek bio tema, a to dokazuje i situacija u nastavku.

Naime, zbog mladinog šlica na venčanici svekrva je brzinski odreagovala pa rešilada „popravi situaciju“ na licu mesta kako izrez na odeći ne bi bio baš toliko upadljiv.

Mladoženja i žena pored njega slatko su se smejali, dok je nevesta imala blago kiseli osmeh. Modni odabir ove devojke bila je moderna venčanica sa detaljima od tila i velikim šlicem koji razotkriva nogu.

„Ovaj je tek na venčanju, a već vidim da ga očekuje vrlo skup razvod“, „Zna se sta je venčanica. Ovo je sramota nositi na svadbi. Mogu da razumem dekolte donekle, ali i noge i stomak užas“, „Pa nije morala ni toliko da se obuče, skoro pa je naga“, „Svekrva je prekrila jedino mrežicu koja se vidi, nije uradila bilo šta loše“, „Svekrva ima više modnog stila nego snaja“, „Prelepa je venčanica, kao i mlada, plus je prezgodna (logično da će to da pokaže)“, „Mlada izgleda seksepilno, zgodne noge ima, neka ih i pokaže“, „Mlada nosi ono u čemu se lepo oseća“, „Samo zavidni je kritikuju, mlada je prelepa“, „To je njen dan, može da se pojavi u čemu god želi“.

Provokativnost haljine ili sporna mrežica, ali svekrvi haljina nije bila po volji dok nevesti nije smetao nijedan taj detalj. Nadamo se da je posle ovoga usledilo pravo veselje i srećan brak, a da li je bilo sličnih situacija? Moguće je.


00:07

Evo kako se slaže snaja Bojana sa svekrvom Božinovskom

(Espres/Blic žena/prenela PV)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE