Radio BalkanFox

Bojan Grujić pevač – Telegraf.rs

Suprug Mie Borisavljević je završio u bolnici nakon peha koji je doživeo.

Popularni pevač Bojan Grujić putem Instagrama se obratio svojim fanovima i otkrio da mu se pogoršalo zdravstveno stanje podelivši jednu objavu sa njima. Naime, je fotografijom otkrio da je  u bolnici nakon što mu je ukazana hitna medicinska intervencija. Grujić je bio priključen na infuziju koja je trebala, kako je naveo, da mu pojača imuni sistem.

bojan grujic Foto: Instagram/bojangrujic

Pevač je ovim potezom želeo da skrene pažnju javnosti o tome koliko je briga o zdravlju važna kao i da treba jačati imunitet.

Grujićeva objava je bila apel da se uzme zdravlje u svoje ruke posebno u vreme kada smo izloženi raznim spoljnim uticajima. Fanovi su pevaču uputili reči podrške i poželeli mu brzi oporavak. Mnogi su ga ohrabrili i dali mu savete kako da se brže oporavi dok su mu drugi zahvalili na tome što je ovo iskustvo podelio sa svima i time naglasio značaj brige o sebi i zdravlju.

Uprkos tome što su mnogi bili zabrinuti za njega, Grujić je rekao kako se sada oseća dobro, zahvalivši se svima na podršci. Bojan je ovim uputio poruku o važnosti preventivnih mera i medicinskih pregleda kako bi očuvali imunološki sistem. Pored svog neospornog talenta za muziku, pevač je pokazao da promoviše i zdrav način života kroz ishranu i vežbanje kao i brigom o svom zdravlju.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE