Radio BalkanFox

Jesenji autfit Aleksandre Prijović začinjen torbicom od 2.100 evra

Mada smo navikli da je viđamo u scenskoj odeći i glamuroznim toaletama, pevačica se ovoga puta odlučila za jedno potpuno drugačije izdanje.

Aleksandra Prijović zna kako se obući za sve prilike
Aleksandra Prijović zna kako se obući za sve prilikefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Prijović važi za jednu od najbolje odevenih žena na domaćoj javnoj sceni, a svojim pojavljivanjima to svakodnevno i dokazuje.

 

Na nedavnom crvenom tepihu, pokazala je savršen primer stila koji kombinuje ležernost i šik eleganciju, idealan za sve prilike tokom oktobra.

 

Njeno izdanje sastojalo se od klasičnih komada, svedenih detalja i luksuznih aksesoara koji su ceo izgled podigli na novi nivo.

 

Aleksandra je odabrala svetle farmerke koje su bile osnova ovog jednostavnog, ali efektnog stajlinga. Kombinovala ih je sa rolkom neutralne boje, koja uvek pruža dozu sofisticiranosti i savršeno se uklapa u jesenju atmosferu.

 

Preko rolke, dodala je crnu kožnu jaknu, koja predstavlja neprolazni modni klasik i komad koji bi trebalo da bude must-have u svakom garderoberu. Ovaj spoj daje opuštenu, ali elegantnu notu koja odiše urbanim šarmom.

 

Stajling je zaokružila trendi čizmicama u stilu polukaubojki u crnoj boji, što je savršen odabir za sve koji žele da dodaju dozu hrabrosti i stava svom autfitu.

 

I kao šlag na torti – luksuzna Saint Laurent torbica vredna vrtoglavih 2.100 evra, koja unosi dozu glamura i elegancije u ovo svakodnevno izdanje.

 





1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra je kosu stilizovala u elegantnu punđu, koja dodatno ističe diskretne minđuše kao jedini komad nakita.

 

Ovaj stajling pokazuje kako se jednostavni komadi mogu nositi sa mnogo stila i daje inspiraciju ženama svih generacija, jer je prilagodljiv različitim prilikama, od dnevnih šetnji do večernjih izlazaka.

 

Sličan izgled možete rekreirati uz pristupačne opcije i tako uneti dozu luksuza i sofisticiranosti u svoju jesenju garderobu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Aleksandra Prijovic odrzala prvi od tri koncerta u Beču 2

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE