Radio BalkanFox

Ričard Gir i 34 godine mlađa supruga razmenjivali nežnosti

Mnogi su osporavali njihovu ljubav, ali oni se vole već 

Gir je od supruge stariji 34 godine
Gir je od supruge stariji 34 godinefoto: Ervin Monn / imago stock&people / Profimedia

Ričard Gir i njegova supruga Alehandra uživali su u zajedničkoj večeri na 2024. „Zurich Film“ festivalu.

 

Slavni glumac iz filma „Zgodna žena“ sadau 75. godini i njegova  41-godišnja izabranica , pokazivali su nežnost na zelenom tepihu tokom premijere ostvarenja „Mudrost sreće“, održane 8. oktobra u Corsu u Cirihu.

 

Za ovu priliku, Ričard je odabrao klasični crni smoking dok je Alehandra blistala u krem haljini sa srebrnim šljokicama.

 

Gir je izvršni producent pomenutog filma, koji su zajedno sa njim režirali švajcarski reditelji Barbara Miler i Filip Delakuis.

 

Film je fokusiran na budističke teme, što je upravo jedno od mnogih zajedničkih interesovanja slavnog glumca i njegove 34 godine mlađe supruge.

 

Iako je njihova razlika u godinama često predmet negativnog komentarisanja, populatni holivudski par za to ne haje, već nesmetano uživaju u svojoj ljubavi gde god da se pojave.

 

Tako su i na pomenutom događaju razmenjivali nežnosti kao da niko ne gleda, što potvrđuju i fotografije koje možete pogledati u galeriji ispod.

 





1 / 5 Foto: Ervin Monn / imago stock&people / Profimedia

 

Ljubavna priča koja ne mari za godine

 

Ričard i Alehandra upoznali su se 2014. godine u Italiji, na jednoj večeri kod zajedničkih prijatelja.

 

Ona je tada bila mlada, perspektivna aktivistkinja i publicistkinja, dok je on već uveliko bio holivudska legenda s prepoznatljivim imenom i licem.

 

Odmah su osetili povezanost – delom zbog zajedničkih interesa u humanitarnom radu i meditaciji, delom zbog uzajamnog divljenja. Alehandra je kasnije izjavila kako ju je Ričard osvojio svojom harizmom, ali i smirenim duhom i vedrim pogledom na svet.

 

Njihova veza ubrzo je postala ozbiljna, a 2018. godine venčali su se i na večnu ljubav zakleli na intimnoj ceremoniji. Jednom prilikom glumac je rekao da je Alehandra ljubav njegovog života i osoba koja je unela mir i sreću u njegov svet.

 

Odmah su se zavoleli
Odmah su se zavolelifoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako su mnogi komentarisali razliku u godinama, njih dvoje su se često šalili na taj račun, objašnjavajući kako se u ljubavi zapravo osećaju kao dvoje mladih.

 

– Privukli smo se u trenutku kada smo se spojili. Ne ignorišem našu razliku u godinama i šta znači biti sa holivudskom zvezdom, ali kada postoji tako jaka karmička energija, problemi nestaju – izjavila je jednom prilikom Silva.

 

Alehandra je takođe inspirisana Ričardovom predanošću humanitarnom radu i tibetanskoj budističkoj filozofiji, koja je prisutna i u filmu „Mudrost sreće“. 

 

Deset godina veze i dvoje dece kasnije Gir i supruga nastavljaju da osvajaju svet – on svojim filmskim projektima i humanitarnim radom, a ona kao njegova najveća podrška, inspiracija i partnerka.

 

– Ono što najviše volim kod njega je njegova humanitarna strana. On je veoma saosećajna osoba – istakla je Alehandra.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE