Radio BalkanFox

FILM DANA „Čelični korov“ – Alo.rs

Gas do kraja

Foto: IMDB

 

 

21.10 B92

Gas do kraja

Ova komična akcija govori o bivšem profesionalnom vozaču koji je sada instruktor vožnje, i ne svojom voljom, pljačkaš. Piter Roberts je napustio je uzbudljiv svet automobilskih trka, i sada obučava druge za vožnju. Međutim, njegov sada miran život remeti novi učenik Sajmon Keler. On je došao na čas vožnje i prisilio Pitera da mu bude partner u jednoj pljački. Tako oni postaju begunci, i pokušavaju da se sakriju od mafije i policije, koja im je za petama… Uloge: Džon Kjuzak, Tomas Džejn.

Balkanska pravila

Foto: IMDB

 

 

23.35 Prva

Balkanska pravila

Radnja filma je usredsređena na odnose između jugoslovenskih, srpskih i hrvatskih tajnih službi, od perioda nastanka SFRJ do perioda posle njenog raspada. Na Balkanu istina i laži su pomešani i to toliko dugo traje da niko ne nalazi razliku. Možda je zbog toga ova izmišljena priča u stvari istinita. Iskusni obaveštajac je u izgnanstvu iz Srbije. Bio je „siva eminencija“, čovek koji je određivao tok istorije na Balkanu. Poziva svoga sina, pilota poljoprivredne avijacije, u Atinu da bi ga upoznao sa polusestrom i to na dan njenog venčanja. Njih dvojica niz godina nisu govorili. U noći susreta otac umire a sin koji nema nameru da sledi očev životni put, suočava se sa očevim planovima da upravlja njegovim životom i posle svoje smrti… Uloge: Branislav Lečić, lazar Ristovski, Ana Sofrenović, Aleksandar Berček.

Čelični korov

Foto: IMDB

 

 

22.15 RTS2

Čelični korov

Lutalice alkoholičari se posle nekoliko decenija vraćaju u svoje rodno mesto. Frensis i Helen su par alkoholičara i vratili su se u grad u kome su se rodili. On je igrao bejzbol, ona je bila pevačica na radiju, ali im je alkoholizam uništio karijere. Okruženi su smrću – ona je bolesna, njihov prijatelj ima rak, a on radi kao grobar i posećuje grob svog pokojnog sina. Proganjaju ga vizije prošlosti, među kojima su dva čoveka koje je ubio… Uloge: Džek Nikolson, Meril Strip, Karol Bejker, Tom Vejts.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE