Radio BalkanFox

Čuvena voditeljka u devetoj deceniji izgleda bar 20 godina MLAĐE (ŠOK-FOTO)

Nekadašnja voditeljka čuvene emisije „Ljubav i modaRuška Jakić (86) iznenadila je mnoge svojim potpuno prirodnim izdanjem koje je nedavno osvanulo na društvenim mrežama.

U javnosti poznata po efektnom make-up izdanju, Ruška je retko kada viđena bez pažljivo osmišljenog izgleda

Međutim, nedavna fotografija koja prikazuje voditeljku tokom tretmana lica izazvala je veliku pažnju i podstakla brojne reakcije.

Iako je decenijama bila poznata po besprekornom mejkapu, Ruška Jakić istakla je važnost nege kože lica kao ključnog faktora za očuvanje mladolikog izgleda.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

 

Fotografija koja je zapalila društvene mreže pokazuje voditeljku u potpuno prirodnom izdanju, a mnogi su primetili da izgleda sveže i negovano, čak i mnogo mlađe nego što se pretpostavljalo.

Ruška Jakić uvek je bila poznata po svojoj iskrenosti, a jednom prilikom je istakla:

Nikada ne bih želela da izgubim svoj identitet. Ne mogu da verujem da neko do te mere može da promeni lični opis.

Ovaj komentar jasno pokazuje njen stav o estetskim zahvatima i naglašava važnost prihvatanja sopstvenog identiteta.

Nekada su ulicama Beograda šetale žene koje su plenile pažnju svojom lepotom, a Ruška Jakić svakako spada u tu kategoriju.

Njen neosporni uticaj na domaću televiziju i modnu industriju i dalje se oseća, a njena iskrenost i posvećenost nezi kože lica samo su dodatni primer njenog autentičnog pristupa životu. Ruška Jakić, voditeljka koja je decenijama bila sinonim za besprekoran izgled i stil, i danas nastavlja da inspiriše svojom iskrenošću i posvećenošću nezi kože lica.

Njena otvorenost o prirodnom izgledu i stav prema estetskim zahvatima jasno pokazuju da je lepota mnogo više od spoljašnjeg izgleda.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE