Radio BalkanFox

KARLEUŠA PREVASPITALA VODITELJKU! Zbog gosta kog je pozvala u studio napravila haos! Tema je skroz izbacila iz takta!

Jelena Karleuša, poznata pop diva, već godinama se ističe kao borac za prava životinja. Njen nedavni istup na Instagram profilu izazvao je pažnju javnosti, a razlog za to je situacija koja se desila u Jutarnjem programu na Prvoj TV. Voditeljka Bojana Ristivojević ugostila je lovca koji je govorio o ubijanju životinja, što je izazvalo burnu reakciju Jelene Karleuše, jer se povela polemika oko toga da li iz prve ubija plen.

Foto: printscreen/TV Prva

Bojana Ristivojević

 

– Pi*ka ti materina, kakav je potencijal srpskih lovišta? – povikala je Jelena govoreći o gostu, nakon čega se obratila voditeljki Jutarnjeg programa, Bojani Ristivojević:

Foto: Instagram printsceen

Objava Jelene Karleuše na Instagramu

 

Šta pričaš ti, gospođo?! Koga zoveš gospođo u goste bre?! Ubicu životinja? Pitaš ga da li ubije iz prvogh hica? Šta promovišeš ti ovde, alo?! Jesi li ti normalna? Lik je napisao knjigu kako ubije životinje. Pa pi*ka vam svima materina bolesna! 

Ova reakcija je izazvala šok kod mnogih, ali je jasno pokazala koliko je Karleuša posvećena borbi za prava životinja i koliko je emotivno reagovala na temu koja joj je veoma bitna.

Foto: Foto Tamara Pavišić

Jelena Karleuša

 

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa voditeljkom Bojanom Ristivojević, kako bismo je pitali za komentar povodom cele situacije i oglašavanju Jelene Karleuše, ali ona nije odgovarala na naše poruke. 

Jelena je inače neko ko svaku priliku koristi da kritikuje lov i ljude koji oružjem ubijaju životinje, te na Instagramu često piše na ovu temu pozivajući ljude da ne budu okrutni prema životinjama. 

BONUS VIDEO: 

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE