Radio BalkanFox

5 načina za nošenje ženske kravate ove jeseni

Bilo da volite svedene kombinacije ili eksperimentisanje sa modom, uz njega ćete svaki stajling podići na novi nivo.

foto: Pinterest / Printscreen / MoonGabySun
foto: Pinterest / Printscreen / MoonGabySun

Jedan modni detalj ove jeseni izdvaja se kao pravi statement komad za sve ljubiteljke sofisticiranog stila.

 

Na prvi pogled jednostavan, daje poseban pečat svakom autfitu, kombinujući formalnost i razigranost na način koji je u isto vreme klasičan i moderan.

 

Ovog puta, u fokusu je – kravata, trendi dodatak koji dominira ženskom modnom scenom!

 

1. Kravata uz klasičnu belu košulju i farmerke

 

Ova kombinacija je savršena za dnevne varijante, kada želite izgledati sređeno, a opet opušteno. Klasična bela košulja i ravne, lagano isprane farmerke dobijaju potpuno novu dimenziju uz tanku crnu kravatu.

 

Dodajte mokasine i velike sunčane naočare za stil koji prkosi formalnostima, a zadržava dozu elegancije. Ovaj autfit možete začiniti i kožnom jaknom ili kaputom u jarkim bojama za dinamičan kontrast.

 

2. Kravata i oversized sako za poslovni stil s twistom

 

Ako volite poslovni stil, kravatu možete kombinovati sa oversized sakoom, jednostavnom bluzom i suknjom visokog struka ili širokim pantalonama.

 

Birajte kravate sa dezenima, poput tartana ili suptilnih pruga, za dodatnu dinamiku. Tako kreirate sofisticiran, ali razigran look koji se ističe u poslovnom okruženju. Uz gležnjače ili elegantne čizme do kolena, ovaj stajling postaje prava modna poslastica.

 

 

3. Romantični izgled uz haljinu i kravatu

 

Kravata može biti savršen kontrast romantičnim i ženstvenim haljinama. Ženstvena crna haljina uvek je sjajan izbor i učiniće svaki vaš look sa karavatom mističnim i interesantnim.

 

Kravata u ovom slučaju može biti kombinovana i sa razigranim i lepršavim modelima, koji će u svakom trenutku izgledati trendi i kul. Ovaj stajling idealan je za dan proveden u kancelariji ili veče rezervisano za ispijanje koktela sa prijateljicama u gradu.

 

 

4. Odelo za moćan izgled

 

Ukoliko želite da postignete sofisticiran i pomalo dramatičan izgled inspirisan stilom Blejk Lajvli iz filma „A Simple Favor“, monohromatsko odelo u kombinaciji sa kravatom je pravi izbor.

 

Crno odelo sa oštrim krojem ili svetlije, poput bež ili sive, uz odgovarajuću košulju i kravatu daje snažan i autentičan efekat. Ovakva kombinacija nije samo odvažna, već i veoma moderna, posebno kada je kravata odabrana u istoj nijansi kao odelo ili košulja, čime se postiže suptilna, ali upečatljiva elegancija.

 

 

5. Kravata kao detalj na džemperu ili kardiganu

 

Za hladnije dane, kravata može biti zanimljiv dodatak i na džemperu ili kardiganu. Stilizujte je tako da se vidi ispod visokog V-izreza ili da lagano pada preko prednje strane džempera.

 

Ovaj efekat daje opušten, ali sofisticiran izgled koji se može nositi uz lepršavu suknju ili čak pantalone u cigaret kroju. Uz mokasine ili čizme do članka, ovaj autfit pruža neobičan, ali atraktivan stajling za dnevne aktivnosti.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE