Radio BalkanFox

Da li je Megan Markl pronašla zamenu princu Hariju?

Javnosti nepoznata žena i vojvotkinja delovale su veoma blisko.

foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Velika prašina podigla se ovoga vikenda kada je Megan Markl prisustvovala jednoj svečanosti posvećenoj Dečijoj bolnici u Los Anđelesu, na koju mnogi tvrde da je došla – nepozvana.

 

Ovaj događaj usledio je samo nekoliko dana nakon što je princ Hari otputovao u rodnu Englesku bez nje, a čini se da mu je vojvotkinja našla adekvatnu zamenu, pa tako na gala veče nije došla sama.

 

Ona je na zeleni tepih zakoračila rukom u ruci misteriozne žene sa kojom je delovala izuzetno blisko i mnogi se pitaju o kome je reč.

 

Kada se pojavila u jarkocrvenoj haljini brenda Karolina Herera sa dubokim dekolteom i izrezom na nozi, mnogi su se zapitali da li je ovo Meganina verzija osvetničke haljine, a sve u osvit spekulacija o krizi koja navodno trenutno drma njen i Harijev brak.

 

Ovo modno izdanje vojvotkinje od Saseksa sve prisutne ostavilo je bez daha, a gotovo svi mediji prenosili su kako je tamo bila potpuno sama.

 

Ipak, to nije sasvim tačno. U jednom trenutku pored Marklove pojavila se žena u prelepoj princeze dostojnoj lila haljini i gotovo pa zasenila Megan.

 

Osmehujući se i čitavo vreme držeći za ruke, dve lepotice zajedno su pozirale fotoreporterima, a kada su fotke ugledale svetlost dana, internet se usijao od pitanja „ko je ova žena?“.

 

Kako magazin People prenosi, u pitanju je koosnivačica „Saveza mama“ i Meganina bliska prijateljica Keli Meki Zajfen.

 

Sliku sa vojvotkinjom Zajfenova je okačila na svoj Instagram nalog, uz tekst kojim se zahvaljuje zaposlenima u losanđeleskoj bolnici, ali i posebno pohvaljuje svoju drugaricu.

 

– Takođe sam izuzetno zahvalna što sam ovo prelepo veče podelila sa jednom od mojih najbližih prijateljica. Meg, tvoja posvećenost podršci „Dečjoj bolnici“ u Los Anđelesu i zajednici je zaista inspirativna. Tako sam zahvalna što si pored mene – napisala je ona.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE