Radio BalkanFox

Spektakl nasred Sredozemlja! Grašo pjevao na kruzeru, a na bini mu se pridružila i Rozga

Pravoj glazbenoj poslastici svjedočili su u srijedu putnici na luksuznom kruzeru MSC Grandiosa, koji ovih dana plovi Sredozemljem. Petar Grašo imao je koncert za mnogobrojne goste, koji su uživali u njegovim hitovima, a na kruzeru se našla i njegova splitska kolegica Jelena Rozga, koja je na godišnjem odmoru. Ipak, nije moglo proći da se pop zvijezda ne uhvati mikrofona.

– Sa svima sam dobar, ali ljude s kojima sam jako blizak mogu nabrojiti na prstima jedne ruke. Ona je jedna od njih i nema pojma da ću je sad pozvati na pozornicu. Jedna od najpopularnijih, najljepših i najslađih pjevačica – rekao je Grašo, a Rozgu je publika uz gromoglasni pljesak ispratila do pozornice.

Foto: Instagram/Screenshoot

S dugogodišnjim prijateljem i kolegom izvela je pjesmu „Samo navika“, koju u originalu izvodi s velikanom Oliverom Dragojevićem, a potom je otpjevala kultni hit grupe Magazin „Ti si želja mog života“. 

Foto: Instagram/Screenshoot

Foto: Instagram/Screenshoot

Oduševljeni gosti kruzera pjevali su s njima uglas i poseban trenutak zabilježili za društvene mreže. A nezaboravne trenutke u Španjolskoj zabilježila je i Jelena, koja se tisućama svojih pratitelja javila putem Instagrama.

– Barcelona – poručila je kratko uz emotikon smajlića koji šalje poljubac. Fotografija je prikupila više od 16.000 lajkova, a u komentarima se javila i Nina Badrić, koja je dragoj joj kolegici poručila: „Uživaj, mila“.

Jedna od najljepših žena u regiji, kako joj mnogi tepaju, ulicama Barcelone prošetala je u „it“ modnim komadima. Odjenula je hlače brenda Maison Margiela, koje se prodaju po cijeni od 620 eura, a styling je upotpunila torbicom Gucci koja košta oko 3000 eura. 

Foto: Instagram



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE