Radio BalkanFox

Viki Miljković ne želi da poklanja nekretnine kolegama: „Neka ga kupi“

Aleksandra Dojkić

|

Pevačica je otkrila da vredno radi na novom albumu, ali da kada je biznis sa nekretninama u pitanju, tu nema poklanjanja, već samo kupovina.

Viki Miljković

Viki Miljković • screenshot




Pevačica Viki Miljković osim što je posvećena “Zvezdama Granda”, ona ima i velika angažovanja u biznisu sa nekretninama, a radi i na muzičkoj karijeri. Kako je napravila veliku pauzu u izdavanju novih singlova, Viki je otkrila kada publika može od nje da očekuje novitete.

Viki Miljković

Viki Miljković

– Oko Nove godine će biti ceo album. Vreme je hiperprodukcije, brzo se živi. Pesme se brzo slušaju i vreme im prođe brzo. Pesme nisu nimalo jeftine, traže angažovanje, vreme i novac. Pesama imam za tri albuma, jedan deo ću objaviti sada i rimejk nekih starih pesama, sada ću izdavati češće – rekla je pevačica.

Viki je u svom maniru i odgovorila na pitanje da li će mladoj koleginici Milici Todorović pokloniti stan, budući da se bavi nekretninama:

– Milica stan neće dobiti, a kupiti ga hoće. Ne dobija se stan tako lako, on mora da se zaradi. Milica je jedna vredna, pretalentovana devojka, koja je verovatno radila i zaradila i doći će da kupi.

Viki Miljković

Viki Miljković

Ceca i Viki se priključuju akciji nastradalima u Bosni

Novonastala situacija u Bosni i Hercegovini potresla je čitavu javnost, a mnoge javne ličnosti se uključuju da pomognu pogođanima poplavama.

– Nerminov tata je humanitarac, on je od prvog momenta sa spasiocima na terenu. Dosta sam se naslušala potresnih priča. Priključićemo se da pomognemo konkretno nekoj porodici i otići ću ovih dana da obiđem te ljude. Puno vremena provodim na terenu u Bosni i Hercegovini, imam mnogo prijatelja. Teško mi je zbog toga. Potrudićemo da se da budemo ljudi i pomognemo koliko god možemo – rekla je Viki i dodala:

– Nisam o tome pričala sa kolegama iz žirija, Ceca zna. Ona će se takođe uključiti u akciju i pomoći će dosta.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE