Radio BalkanFox

Kate Middleton neočekivano se pojavila u javnosti nakon što je završila s kemoterapijom…

Princeza Kate Middleton (42) neočekivano se pojavila uz supruga, princa Williama (42) u Southportu. Kraljevski par danas se tamo susreo s ožalošćenim obiteljima triju djevojčica, koje je u srpnju na tečaju plesa nasmrt izbo Axel Muganwa Rudakubana.

Bio je to princezin prvi službeni javni angažman otkako je završila s kemoterapijom, piše BBC. Kraljevski izvori kažu da se odlučila pridružiti princu Williamu kako bi pokazala ‘potporu, empatiju i suosjećanje prema lokalnoj zajednici’.

Prince William and Catherine Catherine Princess of Wales visit to Southport, UK - 10 Oct 2024

Foto: Profimedia

Kraljevski posjet Southportu bio je planiran kao skroman događaj, na kojem bi se provelo vrijeme s obiteljima i učiteljicom plesa koja je bila prisutna tijekom napada.

Royal visit to Southport

Foto: Profimedia

No Kate je mnoge iznenadila jer se ove godine pojavila u javnosti samo nekoliko puta, otkako je otkrila da joj je dijagnosticiran rak. Nakon što je njezina kemoterapija završila, počela se postupno vraćati na posao. 

– Kao što svatko tko prolazi kroz kemoterapiju zna, postoje dobri i loši dani. U lošim danima osjećate se slabo, umorno i morate se prepustiti odmoru, ali u dobrim danima, kada se osjećate snažnije, želite najbolje iskoristiti vrijeme. Moje liječenje je u tijeku i trajat će još nekoliko mjeseci – napisala je u lipnju na društvenim mrežama.

– U dane kada se osjećam dovoljno dobro, zadovoljstvo mi je uključiti se u školski život moje djece, provoditi vrijeme na stvarima koje mi daju energiju i pozitivnost, kao i malo raditi od kuće. Učim kako biti strpljiva, posebno s neizvjesnošću. Uzimam svaki dan onako kako dolazi, slušam svoje tijelo i dopuštam sebi ovo prijeko potrebno vrijeme za ozdravljenje – dodala je.

Prince William and Catherine Catherine Princess of Wales visit to Southport, UK - 10 Oct 2024

Foto: Profimedia



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE