Radio BalkanFox

Venčali se posle tri meseca ispovest


U današnje vreme parovi sve kasnije stupaju u brak, te se ta granica pomerila na tridesete godine, dok su generacije naših roditelja u to vreme već uveliko zasnovale prodicu. Svako vreme nosi svoje. 

Međutim, još uvek ima onih koji žele da započnu bračni život u mladosti, u ranim dvadesetim godinama. Brojna su mišljenja o tome koje je pravo vreme za brak, ali tu su brojne životne priče da nas demantuju u tome.

Devojka koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Amenakin otkrila je svoju netipičnu ljubavnu pustolovinu. Naime, ona se sa upoznala sa mladićem koji je delovao kao njena sušta suprotnost. Usledila je veridba posle svega dve nedelje poznanstva, a nakon tri meseca i venčanje. Imali su svega 20 godina.  

Mnogi su verovali da taj brak neće potrajati, te da će njihovoj ljubavi doći kraj za nekoliko meseci. Međutim, desilio se potpuno suprotno.

Ona često na svojim društvenim mrežama deli romantične uspomene na početak njihove ljubavi kao i kako je izgledao put koji su prošli tokom ovih 18 godina koliko su zajedno. Sve je počelo veoma spontano, a danas uživaju u svojoj ljubavi koja je opstala uprkos svim izazovima. 

Supružnivi imaju troje dece, koji su danas već tinejžeri, a oni žive svoj najlepši život. Kako kaže, Amena, ovako je izgledala ljubav pre ere tiktoka i društvenih mreža.

Kurir televizija Kalinić još prošle godine predvideo krah braka sa Sandrom?


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE