Radio Balkanfox
A onda je samo zalepila TRAKU na usta i to joj je PROMENILO ŽIVOT!

A onda je samo zalepila TRAKU na usta i to joj je PROMENILO ŽIVOT!


ZAMALO DA SE RAZVEDE: A onda je samo zalepila TRAKU na usta i to joj je PROMENILO ŽIVOT!

Ilustracija, Foto: Profimedia

Džejn Tarant (33) kaže da toliko teško i glasno diše da ju je muž prozvao Dart Vejder i predator.

– Hrčem tako da kuća odzvanja a uz to pravim i neke čudne zvukove koji su mog muža izluđivali a ja sam stalno bila umorna. Dovoljno bi bilo da sa ćerkom prošetam do obdaništa i da se zaduvam kao da sam planinarila. Ne znam zašto, ali uvek sam imala problema da dišem kroz nos – kaže ona, dodajući da je primetila da teško diše kada je imala sedam godina, kada je i prešla na disanje na usta.

– Čitala sam da je moguće obučiti sebe da ipak dišete kroz nos i rešila sam da pokušam, jer smo svi bili na ivici ludila zbog mog disanja. Zalepila sam sebi usta lepljivom trakom i nisam je skidala ni po koju cenu. I ja se osećam bolje, i muž napokon može da spava sa mnom i više se ne zamaram kada se igram sa našom ćerkom

– U početku mi je bilo neprijatno, ali traku sada više ne skidam nigde – ni kada izlazim do radnje, ili do vrtića. Ljudima je bilo čudno ali su se navikli, a ja se nikad nisam osećala bolje. Ranije sam mnogo spavala jer sam bila hronično umorna, a opet mi nikad nije bilo dovoljno sna. Sad spavam kraće, a kvalitetnije i mnogo sam odmornija i psihički i fizički. Toliko sam oduševljena da sam pokrenula i posao kako bih sa ljudima podelila svoje znanje o tehnikama disanja i kako ih poboljšati – kaže ona.

(Espreso/najzena.rs)

Espreso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend