Radio Balkanfox

A u BELOJ KUĆI već se na krv i nož posvađale MARIJANA I MATORA!


POSLEDNJA GRUPA UŠLA U ZADRUGU: A u BELOJ KUĆI već se na krv i nož posvađale MARIJANA I MATORA!

Foto: Damir Dervišagić, Youtube

Nikola Grujić novi je zadrugar. Bavi se pevanjem, a talenat je prepoznala njegova baka. Kaže da je impulsivan, da brzo plane, a siguran je u to da će druge veoma nervirati u Zadruzi. U rijaliti ulazi kao zauzet mladić, već osam godina je u vezi, a kaže da misli da ne postoji šansa da se u Zadruzi zaljubi.

Zadruga 5
foto: Priintscreen/Youtube

Aleksandar Todorović, poznatiji kao Sale Glumac, dolazi iz Španije i jedva čeka da se useli u Zadrugu. Bavio se ranije glumom, kada je uživao veliku papularnost, a iza sebe ima čak tri braka. Sada je slobodan, a za sebe kaže da je romantičan i avanturista.

Zadruga 5
foto: Priintscreen/Youtube

Lepi Mića ulazi i u Zadrugu 5! Bavi se pevanjem dugo godina, a ima i zavidno rijaliti iskustvo. Razočarali su ga brojni zadrugari, koji su unazadili svoje živote nepromišljenim postupcima.

Zadruga 5, Učesnici, Rijaliti
foto: Printscreen/youtube/newyorkpost

Emilija Velimir iz Niša ima 22 godine, bavi se pevanjem, a poznaje i porodicu Kulić. U Zadruzi želi da ispromoviše sebe kao pevačicu, želi da dokaže sebi da “ona to može”. Voli crne, muževne muškarce, ali seks pred kamerama ne želi. Poručuje da ima neke stvari da iznese o Kulićkama.

Zadruga 5, Učesnici, Rijaliti
foto: Printscreen/youtube/newyorkpost

Posle Emilije, Dušica je predstavila novu-staru zadrugarku. Reč je o trećeplasiranoj zadrugarki iz prošle sezone, rijaliti zvezdi Miljani Kulić!

Zadruga 5, Učesnici, Rijaliti
foto: Printscreen/youtube/newyorkpost

Posle Miljane, na samom kraju, Dušica Jakovljević predstavila je novu zadrugarku, koja već ima bogato rijaliti iskustvo. Reč je o popularnoj rijaliti zvezdi, čuvenoj Staniji Dobrojević! Ona ne ulazi sama, već sa svojim kućnim ljubimcem Pablom, koji će joj praviti društvo u Beloj kući.

Stanija
foto: Printscreen instagram

U Zadruzi je došlo do žestoke svađe Marijane Zonjić i Matore, koja je nasela na njene provokacije.

(Espreso)

Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar