Radio Balkanfox

Advokat sa bivšim klijentom organizovao sopstveno ubistvo – Muški magazinAdvokat je izjavio kako je njegov klijent samo pokušao da zaštiti svog jedinog preostalog sina, dok su u svojoj zvaničnoj izjavi, on i Džim Grifin, koji je takođe bio u advokatskom timu gospodina Murdoa, dodali da je ovako organizovano ubistvo/samoubistvo predstavljalo jedinu opciju. Međutim, oni sada tvrde da gospodin Murdo sada shvata da to nije istina i želi da sarađuje sa policijom.

Policija Južne Karoline potvrdila je da je Kurtis Edvard Smit uhapšen po brojnim optužnicama, uključujući pomaganje u samoubistvu, upiranje i pokazivanje vatrenog oružja, prevaru u osiguranju i zbog učestvovanja u zavereništvu zarad prevare u osiguranju.

Sudeći prema izvešajima, šezdesetjednogodišnji muškarac bio je klijent advokata Murdoa tokom 2013. godine, kada ga je branio u slučaju prekoračenja brzine. Dokumentacija dokazuje da je Murdo obezbedio Smitu pištolj, zajeno sa njim razvijajući dalji plan o njegovom samoubistvu, priznajući da on želi da nestane kako bi njegov sin dobio novac nakon njegove smrti.

Harpoltian je za NBC News izjavio da njegov klijent sarađuje sa policijom i da je upravo on njih kontaktirao jer nije želeo da troši policijske resurse na ovo, kada oni mogu da se fokusiraju na istragu ubistva njegovog drugog sina i žene.

Margaret i Pol su pronađeni mrtvi prethodnog leta u blizini odgaivačnice pasa na njihovom porodičnom posedu i lovištu, zapadno od grada Čarlstona. Sudeći prema izveštajima, inspektori veruju da su majka i sin ubijen. Harpotlian tvrdi da njeov klijent žali zbog svega i da sada očekuje da će ga policija teretiti zbog pokušaja sceniranja svog ubistva.

N.Đ.

Muski magazin

radiobalkanfox

Dodaj komentar