“AFERA BUJANOVAC” dobila novi EPILOG! Aleksandra ispričala šta je sve radila i kako je živela, a onda je usledio i APEL svim devojkama! (VIDEO)

Podelite ovu vest


Evo kako joj je bila tamo!

U ranim jutarnjim satima, Nenad Lazić Neca i Ana Bulatović su osmislili emisiju, u kojoj su propitivali zadrugare o aktuelnim temama u Beloj kući. Njima se u jednom trenutku pridružila i Aleksandra Nikolić, i tom prilikom rekla sve o njenom radu u Bujanovcu, zbog čega se poslednjih dana podigla velika prašina.

Foto: TV Pink Printscreen

Bujanovac je jeako mali i jako siromašan grad, i nema tamo puno stanovnika a nije ni sređen. tamo postoji mnogo lokala i kafana, tamo su većinom Albanci i tamo su kafane sa tim devojkama. Oni devojkama šalju piče i onda prilaze, ja sam većinom bila sama i sa strane. Ljudi koji dođu daju bakšiš sa muzikom koji vi delite, i to je sve. Preko dana, svi smo slobodni i sve je ok, ali ja ne bih poželela nekoj devojci da tako nešto radi jer tamo možeš da upoznaš ljude koji nisu baš u redu, a i pije se po celu noć – rekla je Aleksandra.

Ja se kajem, ali nisam imala drugi izlaz, jer to mi je donosilo dovoljno novca a ni moji nisu imali. Ja dok sam radila, plaćala sam stan i kupovala stvari, tu su bili i računi. Meni je prvi zarađeni novac bio od toga, rada kao promoterka – dodala je Aleksandra.

Naravno da imam želju kada ih vidim da napravim skandal, što i jesam radila. To tamo je odvrtano i želim da porućim mladim devojkama da to ne rade. Meni to jeste bio jedini naći u tom trenutku, ali ne bavim se time već godinu dana – zaključila je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.Izvor:Pink

Radio Balkanfox

Dodaj komentar