Radio Balkanfox

AFERA O KOJOJ BRUJI BALKAN! Tanja Savić se krišom viđala sa OVIM politačerem?!


Naime, najpre je voditeljka Jovana Jeremić šokirala kada je rekla da zna za vezu koju je Tanja Savić imala sa jednim srpskim političarem. Voditeljka je ispričala čak i detalje ljubavi koju pevačica strogo krije od javnosti.

Čula sam da je jedan mladi političar bio u vezi sa Tanjom Savić. Iz Bosne je, toliko mogu reći. Znam sve detalje, i gde su se viđali, ali sam rekla da nikada neću otkriti njegovo ime – izjavila je ona.

Printscreen You Tube

Draško i Tanja

Tanja je bila u “šemi” sa Draškom Stanivukovićem i to u trenutku kada je on imao devojku i kada je planirao venčanje.

Tanjina i Draškova veza, počela je u januaru ove godine, a zajedno su boravili na Jahorini sa prijateljima oko tri meseca od tada. Kako je pevačica bila u delikatnoj situaciji zbog problema sa suprugom Duškom Jovančevićem koji joj je odveo decu u Australiju 2020. godine, ali i pošto je Stanivuković bio u stabilnoj vezi, njihovu ljubav su strogo krili sve do poslednjeg trenutka, kada su posle nekoliko meseci odlučili da se više ne viđaju – rekao je izvor.

Takođe, ona je dolazila u Banju Luku, te su ih i tamo viđali zajedno u luksuznim restoranima. Izvor, kao jedan od dokaza njihove bliskosti, podseća na trenutak kada je Tanja Draška izvela na binu kada je nastupala u junu ove godine u Banjaluci.

Hoćeš li da gostuješ u mom spotu – upitala ga je na bini pevačica, na šta se on osmehnuo i naručio pesmu “Poludela”.

Printscreen You Tube

Tanja i Draško

Inače, Tanja Savić na Instagramu prati Draška Stanivukovića.

Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar