Radio Balkanfox

AFERA ‘SVASTIKA I ZET’ U PUNOM JEKU! Zadrugari nastavili da iznose detalje o Viktoriji i Nikoli, ona priznala: Ležala sam na njemu, moja sestra je LJU


Haos traje!

U emisiji “Pretres nedelje” trenutno vlada haos i to sve zbog toga što je pevač Nikola Grujić optužen da ima aferu sa svojom svastikom Viktorijom Mitrović.

Nikola, zašto je tvoja žena ljubomorna na sestru od tetke? I zašto ti je ležala u krilu? – pitao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije ona meni, nego njih dve – pravdao se Nikola.

Jeste, gore u apartmanu u Šimanovcima – ubacili su se Sandra Čaprić i Dino Dizdarević.

Jeste, ležala sam u krilu, jeste, ljubomorna mu je žena i to je to! Ja nemam problem da priznam, priznajem, ležala sam. Ona je zvala kad je čula da ja ulazim da se raspita za mene – poručila je VIktorija.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je Marko pričao vic o svastici, Nikola je pozeleneo – ustala je Sandra Čaprić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja cenim Nikolu jer i on mene ceni. Hoću ovo da kažem. Ako ćemo iskreno, meni je Sandra rekla ovo i ja sam to čuo. Ima taj jedan vic za svastiku, ide ovako: “Muž i žena otišli kod svastike na ručak, žena dobije poziv, mora da ide, ode žena. Svastika i muž ostali, piju jednu flašu vina, druga, i peta, desilo se. Muž završio sa tim, odlazi u WC, umiva se i kaže sebi: Gde si, pašo?”. On kad je čuo taj vic, nije mu bilo dobro – otkrio je Marko Osmakčić.

Ona je rekla: “Možda smo se j*bali, možda ne, vi zaključite da li smo?”. Koga oni zezaju? Iznervirao sam se, idem na cigaretu – pobesneo je Fran Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.PInk

radiobalkanfox

Dodaj komentar