Radio Balkanfox

‘AKO SE OVO NASTAVI, PRIJAVIĆEMO SLUČAJ POLICIJI…’ Maja Marinković i njen otac Taki na meti nekadašnjeg fana! Evo u kakve probleme su dospeli zbog n


Nisu ni sanjali da će ih ovako nešto zadesiti!

Bivša učesnica rijalitija ”Zadruga” Maja Marinković i njen otac Radomir Taki Marinković u žiži su medijskog interesovanja već neko vreme, a danas se pojavila informacija da je Taki hospitalizovan, nakon čega se on oglasio za Pink.rs i otkrio da je sve u najboljem redu, te da se ne nalazi u bolnici. Pored toga javnost je šokirala informacija da je Maja navodno doživela nervni slom, što je ona, takođe, demantovala.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Kako su nam sada Maja i Taki otkrili, oni su već neko vreme u ozbiljnom problemu zbog nekadašnjeg fana koji im vrlo često priređuje neprijatnosti, kao i da će ceo slučaj prijaviti nadležnim organima, ukoliko se to nastavi.

– Imamo problem sa jednom osobom koja je nekada bila naš fan, a sada nas ne podnosi i izmišlja svakakve gluposti o nama. Između ostalog, ta osoba je sebi dala za pravo i da izmisli tu vest o našem zdravstvenom stanju i tome kako smo mi po bolnicama, kako doživljavamo nervne slomove i slično… Ma to je užas jedan, šta reći… Ako se ovo nastavi, i ako ta osoba i dalje bude podmetala svakakve priče o nama, moraćemo da se obratimo policiji, ovo prevazilazi sve moguće granice – otkrili su Maja i Taki u zajedničkoj izjavi za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

Autor: M.K.PInk

radiobalkanfox

Dodaj komentar