Radio Balkanfox

Aleksandra Mladenović ostala bez velikih para zbog bolesti! Nastupe naplaćuje 5.000 evra, sada je otkrila koliko ih je otkazala


Pevačica Aleksandra Mladenović juče je obavestila vernu publiku da će napraviti pauzu sa nastupima jer je pozitivna na koronavirus. Zbog novonastale situacije, ona je bila primorana da otkaže brojne nastupe jer će naredne dve nedelje provesti u izolaciji.

Poznato je da je Mladenovićeva jedna od najangažovanijih „Zvezda Granda”, te da gotovo svaki dan ima zakazanu tezgu, a nedavno je u intervjuu za naš portal otkrila da mesečno ima 24 nastupa. Priznaćete, ozbljna brojka i što se tiče nastupa, ali i zarade.

Aleksandra Mladenović, Antonio Ahel/ATAImages

Kako saznajemo od izvora iz pevačinog tima ona zarađuje 5.000 evra po nastupu, što će reći da joj novonastala situacija oduzela veliki priliv novca. Kako nam je rekla, ona je otkazala sedam nastupa, što znači da je u gubitku 35.000 evra.

Ekipa 24sedam ju je kontaktirala kako bismo je upitali za zdravlje, ali i kako bismo saznali koliko je to nastupa morala da otkaže i koliko trenutno stanje utiče na njene finansije.

Aleksandra Mladenović, ATAImages/ Antonio Ahel

– Dobro sam, hvala vam na pitanju. Morala sam da otkažem sedam nastupa, sada mi je najbitnije da se oporavim, o novcu ne razmišljam – kazala je Aleksandra ljubazno za 24sedam.

Inače, Mladenovićeva je još tri godine vezana za „Grand” sa kojim je potpisala ugovor i kao deo te produkcijske kuće, ona im daje 30% od svoje zarade, što znači da je za sedam nastupa ona izgubila 35.000 evra, s tim što ovaj iznos treba umanjiti za sumu novca koju daje kući za koju radi.

Aleksandra Mladenović, Foto: A.A./ATAImages

– Imam ugovor još tri godine, pa ću videti da li ću da nastavim tamo ili ne. Za sada kako razmišljam, verovatno ću ostati – ispričala je pevačica za naš portal govoreći o nastavku saradnje sa ovom produkcijskom kućom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pročitajte još

24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar