Radio Balkanfox

Aleksandra Prijović otkrila da li joj smetaju poređenja sa Cecom, ali i šta joj je obeležilo 2021. godinu

Aleksandra Prijović, konferencije za medije povodom dočeka, Nova godina

Foto: ATA Images

Pevačica Aleksandra Prijović u novogodišnjem intervjuu sumirala je 2021. godinu i otkrila kakvi su joj planovi za Novu godinu.

Po čemu ćeš pamtiti 2021. godinu?

Po duetu sa Leksingtonom, to je kada je posao u pitanju. Po sinu ću definitivno pamtiti godinu, svaki dan kaže nešto novo, mi konstantno to prepričavamo, šaljemo bakama i dekama. Po tome što je krenuo da priča, sada je posebno zanimljivo – rekla je Aleksandra za Pink.rs

Da li sebe vidiš u duetu sa nekom koleginicom?

– Nisam planirala.

Što se tiče 2022. kakvi su ti planovi na privatnom, a kakvi na poslovnom polju?

– Na poslovnom polju svakako album, nakon 5 godina. Htela sam da ove godine izađe, nisam uspela, ali do juna će sve biti spremno. Prošlo je dosta vremena od prošlog albuma i vreme je.

Mnogi spekulišu da si ti Cecina naslednica, kako ti gledaš na to i da li ti imponuje?

– Svako bi voleo da ima svoj neki pečat, uvek mi prija kada me porede sa njom. Volim je i poštujem, naravno da bih volela?

Da li Filipu kupuješ poklone za Novu godinu?

– Filipu s vremena na vreme kupujem poklon, inače kupujem piklone svima, ne mora da bude Nova godina ili rođendan povod.

Koliko ti teško pada razdvojenost od sina u periodu praznika kada nastupaš?

– Samo za Novu godinu radim, tu sam u Beogradu što je super. Teško mi pada, ali šta da radim to mi je posao. Da se ne bavim ovim poslom, verovatno bih ostajala na poslu do 4-5, a ovako sam samo vikendom odsutna.

Znamo da nisi konfliktna ličnost, ali mnogo se pisalo o tvom sukobu sa Andreanom Čekić, o čemu se tu radi?

Nisam konfliktna ličnost, eksplozivna sam i ne dam na sebe, ali prosto nisam neko ko će da dira bilo koga dok mene neko ne dira. Ne volim javno da se raspravljam, ali naravno da znam da se odbranim. Ne znam o kakvom prekidu prijateljstva sa Andreanom je reč, to nije istina.

(Telegraf.rs)

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar