Radio Balkanfox

Aleksandra Subotić Instagram


youtube printscreen

Aleksandra Subotić objavila prepisku sa Bred Pitom

 

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić napustila je ,,Zadruga 5″, nakon čega je sve učestalije prisutna na društvenim mrežama, gde redovno obaveštava svoje pratioce o novostima u njenom životu, te je ovaj put šokirala svoju publiku odgovorom kada joj se u privatnim porukama javio profil sa slikom glumca Bred Pita

youtube.com/printscreen

Bred Pitu se sviđa Aleksandra Subotić

 

Naime, poznato je da je Aleksandra u srećnom ljubavnom odnosu sa izvesnim Pecom, koji vodi brigu o njenoj deci, ali izgleda da ni Subotićeva nije slepa kod očiju, kada su u pitanju poznati frajera, pritom iz kultnih filmova. Sigurno da je Bred Pit sveojvremeno bio san svake devojke, ali i svake majke. Devojčice i devojke su ludele sa Bredovim izgledom i šarmom, a sada je isplivala prepiska da je on zainteresovan za našu atraktivnu crnku. 

Aleksandra je objavila prepisku sa Bred Pitom, koji ju je pitao da li ga zna. Naravno da je u pitanju bio lažan profil nekog korisnika, koji je pokušao da prevari rijaliti zvezdu, želeći da vide da li će uspeti da je namami na ovu provokaciju. 

Instagram.com

Aleksandra Nikolić objavila prepisku sa Bred Pitom

Subotić, da lime znaš? – glasilo je pitanje lažnog profila sa slikom Bred Pita

Bred Pite, ne znam te – odgovorila je Aleksandra

Komentari su se usijali na društvenoj mreži, a Subotićeva se našalila na svoj račun i prepisku objavila na Instagram profilu u vidu storija. 

 

Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar