Radio Balkanfox

Aleksandra Subotić U STRAHU IDE noću ulicama Novog Sada…


N.M. |

Rijaliti zvezdi Aleksandri Subotić, zbog nesvakidašnjeg načina života, izolacija nastala usled pandemije korona virusa i nije toliko teško pala.

Aleksandra Subotić • sandrasuboticss / Instagram

Kako je, zbog učešča u brojnim rijaliti šou-programima, od “Parova” do “Zadruge”, navikla da boravi izolovana na malom prostoru mesecima, Aleksandri nije bilo strano da ostane među svoja četiri zida kada je to bilo propisano, ali, sudeći prema njenoj poslednjoj objavi na društvenim mrežama, sve navedeno je ipak uzelo svoj danak.

– Pao je mrak, pala je i kiša, nigde nikoga na ulici, a onda ti u susret ide čovek sa sve kapuljačom i crnom maskom na licu. Da li ja to samo nisam navikla na ovo korona doba ili je i vama zastrašujuće? – pitala je Subotićeva pratioce na društvenim mrežama.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić

Podsećanja radi, ona je domaćoj javnosti postala poznata još kao maloletnica, budući da je ostala u drugom stanju i to sa tadašnjim emotivnim partnerom svoje majke Ljube Pantović, bodibilderke koja je u to doba bila učesnica rijaliti šou-programa “Farma”.

Ova porodična drama je postala tema drugog rijalitija – “Parovi”, a nakon što su se strasti u porodici Subotić stišale, Aleksandrina romansa sa Davidom Dragojevićem, takođe učesnikom spomenutog TV formata, poslužila je za čitav niz drugih peripetija koje su zabavljale gledaoce.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić

Subotićeva je nastavila da intrigira domaću javnost učešćem u “Zadruzi”, dok je njen život, sa druge strane, ušao u mirnu luku zbog emotivnog partnera Pece, sa kojim se drugi put ostvarila u ulozi majke, rodivši sina Jovana.

Kakav je nju doček sačekao po napuštanju “Zadruge 5”, ukoliko ste propustili, pogledajte OVDE.

Puls Online

radiobalkanfox

Dodaj komentar