Radio Balkanfox

ALO SAZNAJE! Živiću se stanje naglo pogoršalo, lekari nemaju dobre prognoze!


Marko Živić već tri nedelje vodi tešku borbu protiv koronavirusa, a taman kad je oporavak dobro tekao, njegovo zdravstveno stanje se naglo pogoršalo.

Kako nam dobro upućen izvor otkriva glumac je trenutno kritično, život mu je ugrožen, a lekari čine sve što je u njihovoj moći da mu pomognu.

– Marko je trenutno kritično, život mu je ugrožen, ima jako lošu kliničku sliku. On je izuzetno slab, stanje mu je veoma loše –  otkrio nam je na početku razgovora izvor, pa dodao:

Foto: ATA Images

 

 

– I dalje se nalazi na bloku A odeljenja intenzivne nege, priključen je na respirator, a uz obostranu upalu pluća problem mu pravi veliki broj bakterija koje ima u organzmu. Lekari daju sve od sebe, ali nemaju dobre prognoze – objasnio je naš sagovornik.

– Trenutno se vodi kao težak pacijent, pod stalnim je nadzorom lekara. Oni čine sve da mu pomognu da prebrodi bolest, ali trenutno mu je stanje nestabilno – rekao je za kraj naš izvor.

Podsetimo, kako je Alo! prvi pisao glumac je sa simptomima kovida i pozitivnim PCR testom primljen u KBC „Dr Dragiša Mišović“ gde se bori sa teškim simptomima ove bolesti već tri nedelje. Njegovo zdravstveno stanje se poboljšalo i on je nekoliko dana samostalno disao, ali usled pojave velikog broja bakterija on je ponovo priključen na respirator.

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar