Radio Balkanfox

Amal Kluni ponela kaput koji RAZBIJA jesenju monotoniju


Amal Alamudin Kluni već godinama diktira trendove i bez greške pokazuje kako se u svakom momentu može izgledati prefinjeno i šik

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što se vratila na stare staze glamura i pojavila sa suprugom Džordžom Klunijem na nekoliko premijera njegovog novog filma The Tender Bar, Amal Kluni opet nam dokazuje zašto je diva i na crvenom tepihu, i na ulicama velegrada.

 

Advokatica je viđena na ulicama Vašingtona, gde je demonstrirala kako se modom unose zraci sunca i u tmuran jesenji dan. Za Amal nikako nema zime, pa je za oktobarski dan na poslu odabrala savršen poslovni stil koji unosi posebnu energiju.

 

Kako se to radi? Bojama!

 

 

Amal je ponela žuti kaputić kojim je dominirala nijansa limuna i suptilni karirani dezen. Žuta boja je idealan izbor za kapute ove sezone, a Amal ju je uklopila sa nude nijansama. Nosila je i bež haljinu A-kroja, koju bi lako mogla da nosi i na večeru ili u izlazak, salonke identične nijanse, a torbu potpisuje brend Roger Vivier.

 

Elegantno, poslovno, šik!

 

Podsetimo, pre nekoliko dana je blistala u sjajnoj beloj haljini, pod ruku sa Džordžom, a pre toga je bila primer crno-bele elegancije

 

Drugo ne bismo ni očekivali nakon duge pauze od crvenog tepiha, jer ona ne greši!

 

 

 

Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar