ANA MIHAJLOVSKI JE SAMO JEDNOM POMENULA SILOVANU I PRETUČENU SESTRU Živele su u BEDI i radile OVO kako bi PREŽIVELE

Podelite ovu vest


Ana Mihajlovski retko priča o detaljima iz privatnog života, ali o ljubavi prema jahanju i konjima uvek rado govori.

Kako Kurir saznaje, sestra po ocu poznate voditeljke Ane Mihajlovski, koju je Anin otac dobio u braku sa drugom suprugom, pretučena je i silovana.

foto: printscreen

Voditeljka je jednom prilikom priznala šta je zamerila svojim roditeljima u mladosti, a tada je prvi put u javnosti pomenula sestru.

“Obožavam da jašem. Za mozak i telo ne postoji ništa bolje. To radim još od detinjstva. Ne kažu džabe: “Čovek koji voli konje ne može da bude loš”. To je sport koji čisti dušu. Meni su svi preci bili džokeji i treneri i bili su najbolji u svom poslu. Još od pradede. Bilo je neminovno da nastavim tradiciju. Ne znam samo kako je moja sestra izbegla taj metak”, rekla je Ana koja je jedini put sestru javno pomenula u tom slučaju.

Pre nego što je 2003. godine postala voditeljka “Letećeg starta”, Ana Mihajlovski živela je u maloj kući u sklopu beogradskog hipodroma, gde je njena majka radila. Njena nekadašnja komšinica je ovako govorila o porodici.

“Ana, njena majka i sestra živele su u ovoj maloj kući gde se sada nalazi škola jahanja. Njena majka je bila zaposlena na čišćenju štala za konje. To je vrlo težak posao za ženu. Mučila se, ali njoj je verovatno bilo važno to što je od hipodroma dobila smeštaj jer navodno nisu imale gde da stanuju. Ta kućica se nalazi tik pored štale”, rekla je sagovornica 2019. godine za Kurir i dodala:

foto: Printscreen Instagram

“Odselila se kad je počela da radi kao voditeljka, a kasnije je i njena majka otišla. Drago mi je što je postala uspešna i poznata”, zaključila je ona tada.

Bonus video:

(Espreso.rs / Gloria)

Izvor:Espresso

Radio Balkanfox

Dodaj komentar