Radio Balkanfox
Ana Nikolić ne prihvata smrt Marine Tucaković

Ana Nikolić ne prihvata smrt Marine Tucaković


Pop zvezdi Ani Nikolić 2021. godina ostaće u najgorem sećanju zbog smrti bliske prijateljice i dugogodišnje saradnice, tekstopisca Marine Tucaković.

Ana ne krije da je to bez premca događaj koji ju je najviše emotivno slomio u godini za nama, a za Pink.rs kaže da se još uvek nije pomirila sa činjenicom da je Marina preminula, te često posegne za telefonom ne bi li je opet čula.

Instagram printscreen/laccaofficial

 

– To mi je najgori događaj prošle godine, od tog dana nisam sva svoja. Još uvek mi krene ruka da joj pošaljem poruku, jer ne prihvatam da je nema… Mi umetnici umemo da pobegnemo iz realnosti, za to nam i služi umetnost. Još uvek mi je rano da prihvatim da je Marina preminula, ne znam koliko će još vremena proći, ja ću se hvatati za telefon da joj pošaljem poruku. Uhvatim sebe, i dan danas, zato i nisam mogla da idem na sahranu, to bi za mene bilo previše. To bi bilo suočavanje sa nekom istinom koju nisam želela da prihvatim. Bila sam na komemoraciji, ali to je malo drugačije… Pričali smo o Marini, ali to i sahrana, to nije isto. Zaista nisam imala snage da odem, od tog dana nisam sva svoja. Ona mi je bila kao član porodice i to je tako, to se nikada neće promeniti – zaključila je Ana za Pink.rs.

Podsetimo, Marina Tucaković preminula je 19. septembra u Beogradu, u 67. godini, posle duge i teške bolesti.

Bonus video:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE