Radio Balkanfox
Ana Nikolić o vaspitanju ćerke Tare!

Ana Nikolić o vaspitanju ćerke Tare!

Gostujući u emisiji, pevačica Ana Nikolić otkrila je na koji način vaspitava ćerku i da joj je ona jedini autoritet.

Pevačica je naglasila da ne bi želela da njena ćerka bude poput nje i otkrila je na koji način će to da spreči.

E-stock/Časlav Vukojičić

 

Verovatno kao ja sada što imam svoje dete, ja njoj želim da radi ono što ona želi, ali joj sigurno ne želim da bude ja. Pa, neka bude, ali ja imam plan A, B i C. Zakazaću joj turneju od tačke A do tačke B, od tačke B do tačke C, znači kao meni Marko 6 noći vezano 3 kontinenta, 2 zemlje, to je plan A. To je sve kada bude završila školu. Ne mogu da otkrivam baš sve, gledaće ona ovu emisiju, ostaće zapisano u vremenu – rekla je Ana Nikolić u jednoj emisiji.

Ana ističe kakva je majka i šta misli o načinu vaspitavanja svog deteta.

Foto: Alo.rs

 

Trenutno sam jako stroga. Ja sam hodajuća kontroverza, nekada samoj sebi neobjašnjiva, imam neke osobine jako konzervativne, tradicionalne, a sa druge strane opet moj izbor zanimanja i tako. Majka sam stroga jer mislim da sve to potiče iz moje porodice jer je i moja majka bila jako stroga do puberteta, a onda ću i ja Taru da prebacim tati kada bude krenuo pubertet i ludilo, pa neka je on juri po školskim dvorištima, a ja sam sada stroga. Imam muhalo i vrbov prutić i kažem “biraj” – ističe pevačica.

Printscreen

 

Pevačica je otkrila kakav je odnos njene ćerke sa ocem.

Za sada sam joj ja jedini autroritet u smislu da se samo mene plaši, tatu vrti oko malog prsta kao i sve oko sebe, tako da u principu raste mala osvetnica – rekla je pevačica.
Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar