Radio Balkanfox

Ana Nikolić u suzama prikovana za krevet – pokazala u kakvom je stanju


Pevačica Ana Nikolić, koja se ovih dana nalazi u žiži interesovanja javnosti zbog navodne veze sa oženjenim električarom, pokazala je na društvenim mrežama da se nalazi u teškom stanju.

Nikolićevoj je teško pala smrt autorke mnogih hitova, Marine Tucaković, pa je pevačica danima bila prikovana za krevet nakon što je saznala da nas je Marina napustila.

I sve što jesam, a i ono što nisam, u umetničkom smislu mi je Marinin dar – rekla je Ana, dok je slika objavljena u emisiji “Ekskluzivno”, a Nikolićeva ju je preuzela na svoj profil na pomenutoj društvenoj mreži.

Podsetimo, od kada se pojavila na estradi, Ana je imala Marininu naklonost. Njih dve su sarađivale, a nakon smrti legendarnog tekstopisca, Ana se od nje oprostila od nje na Instagramu.

- Neki srećniji dani, ali odavno, već dugo, tu je neka tuga... Baš ona koju si videla u mojim očima kada sam kao devojčurak došla prvi put kod tebe... Tada te nisam razumela. A sve je uvek bilo baš onako kako ti kažeš volim te zauvek Mišo, tvoja "celi život guska" - napisala je Ana tada i dodala:

- Jedina si imala suštinu, formalnosti nisu tvoj fah. A od tebe sam naučila nešto najvažnije: "Kako se dostojanstveno živi sa bolom" i tako si i otišla - dostojanstveno! - napisala je Ana tada.

(Telegraf.rs)

Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar