Radio Balkanfox

Anabela priznala da joj je unuka promenila život


youtube.com/Novo jutro

Anabela Atijas o ćerkama i unuki

Gost ”Novog Jutra” bila je pevačica Anabela Atijas koja je govorila o ćerkama, ali i iskustvu kao bake i brojnim drugim aktuelnostima iz života. Prvo se dotakla svog neobičnog imena, pa otkrila čime se ona vodila kada je davala svojim ćerkama imena.

youtube.com/Novo jutro

Anabela Atijas o imenu i čime se ona vodila kada je davala imena svojim ćerkama

– Imala sam sreću da mi majka da tako neobično i ludo ime. Kažu da me ime možda i odredilo. Ima toga. I ja sam se negde davajući imena svojoj deci pitala da li im krčim životni put – rekla je pevačica.

Kako je nedavno njena ćerka Luna postala majka, govorila je o svojoj unuki, kao i kakav je osećaj biti mlada baka.

youtube.com/Novo jutro

Anabela Atijas o Luni i unuki Mii, kao i kakav je osećaj biti mlada baka

– Moram da priznam to mi je najdraža titula do sada. Srećna sam baka jedne prelepe devojčice. Uskoro punimo 3 meseca i već uveliko komunicira, smeje se i uživa da se druži. Tako da stvarno jedan predivan period trenutno. Ono što dolazi sve me raduje – kaže Anabela, pa dodaje:

 

 

– Predivan je osećaj biti majka tri devojčice. Jedno veliko životno iskustvo po koje sam došla na ovaj svet. Sve tri različite, a sve tri moje. Trebalo je da kroz svaku oživim to nešto njihovo. Baš sam velika srećnica. Uvek ima neko ko ljubav želi, a na neki način je daleko ili mu je nedostižna – zaključuje popularna pevačica.

 Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar