Anastasija Ražnatović je bila na probama za glavnu ulogu u seriji Pevačica, a evo zbog čega je naposletku ODBILA ovu rolu!

Podelite ovu vest


V.M. |

Anastasija Ražnatović nikada ranije nije govorila o tome kako se osećala povodom hapšenja majke i folk dive Svetlane Cece Ražnatović u akciji “Sablja”, koja je usledila posle ubistva nekadašnjeg premijera Zorana Đinđića.

Anastasija Ražnatović
Anastasija Ražnatović • Vladimir Sporčić / RAS Srbija

Ona je sada ispričala da je tada imala svega pet godina, a da ona i stariji brat Veljko nisu ni znali šta se dešava.

– Kada je mama imala one probleme, to sam izuzetno teško podnela, jer sam jako vezana za mamu. Trenutak kada su mamu odveli… imala sam tada pet godina, bila sam baš mala. Veljko i ja nismo znali šta se dešava, nisu nam pričali. Sećam se samo scene za moj peti rođendan, bili smo u Žitorađi kod bake i deke, a nama je rekla da je u Americi na poslovnom putu. Zvala sam je i ona je jecala preko telefona. Pitala sam je: “Što plačeš, treba da budeš srećna, rođendan mi je”, a ona kaže: “Ne plačem, ne plačem.” Ja kažem: “Pa dobro, mama, ako si ti u Americi, što tetka ne može da dođe? Što ste me obe ostavile?” Rekla je: “Pa ne možemo, zajedno smo tamo, imamo posla, ne možemo da se vratimo. Tu su baka i deka.” Nismo mi znali sigurno dve godine nakon toga šta se desilo – rekla je Anastasija za “Kurir”.

Svetlana Ceca Ražnatović
Svetlana Ceca Ražnatović • Zoran Obradović Kiza / RAS Srbija

– Nismo imali svest da razumemo ono što su nam pričali, niti je detetu od pet godina to moglo biti objašnjeno kako valja – prisetila se ona ovog potresnog perioda u životu porodice Ražnatović.

Priznala je o kako se osećala kada je njena majka nosila nanogicu. Anastasiji je sve teško palo, pa se i ugojila 20 kilograma.

– U periodu kada je mama imala nanogicu, Veljko i ja smo zbog cele hajke preseljeni na Kipar. Pala sam u depresiju, nije mi bilo ni do čega, teško sam to podnosila. Samo sam tražila neki spas, tu prazninu da popunim hranom. I prosto, bilo mi je teško da se uklopim, sve je bilo crno, mračno, samo sam jela. Ugojila sam se toliko da me je mama jedva prepoznala kada smo se vratili – rekla je ona za pomenut medij.

Anastasija Ražnatović
Anastasija Ražnatović • Vladimir Sporčić / RAS Srbija

– Ja sam često o sebi čula da se drogiram. Nikada nisam i to me ne privlači – kazala je ona na početku.

– Nudili su mi drogu u izlasku, u WC-u, više puta, ali nisam htela. Ne bih je nikada ni probala, ali navikla sam da svašta viđam – dodala je mlada pevačica, pa se osvrnula na seriju “Pevačica”, o kojoj se prethodnih meseci i te kako priča.

Ona kaže da nije mogla da prihvati ulogu u tom projektu zbog – scenarija.

Anastasija Ražnatović
Anastasija Ražnatović • raznatovicanastasija / Instagram

– Ja jesam dobila ulogu, ali nisam se pronašla u scenariju. Bila sam na probama i dobila sam kompliment da imam talenat za to. Odmah sam rekla da neće biti toga da se skinem gola ili ljubim s nekim. To je prihvaćeno. Nešto mi se nije dopalo u scenariju i nisam se pronašla u tome, tako da sam odlučila da neću to prihvatiti – zaključila je za “Kurir”.

Izvor:Puls Online

Radio Balkanfox

Dodaj komentar