Radio Balkanfox

Anđelina tvrdi da ju je holivudski predator napastvovao, a Bred joj je zbog njega “zabio nož u leđa”


Anđelina Džoli (46) otkrila je u nedavnom intervjuu za The Guardian da ju je jako povredilo to što je njen bivši muž Bred Pit (57) tokom njihovog braka želeo da sarađuje sa Harvijem Vajnstajnom (69), koji ju je, kako tvrdi, svojevremeno napastvovao. 

Naime, Vajnstajn je osuđeni seksualni prestupnik i trenutno odslužuje kaznu u trajanju od 23 godine zbog silovanja i napada koje je počinio. Džoli tvrdi da je ona takođe bila njegova žrtva, ali da je uspela da se izvuče iz te situacije pre nego što je eskalirala.

Harvija Vajnstajna tužilo je više od 50 žena za neku vrstu seksualnog prestupa, a Anđelina tvrdi da se jednom prilikom našla sama s njim u sobi, te da je pokušao tada da je iskoristi.

Anđelina je to odbila i uspela da ode, a kasnije je upozorila ostale na njegovo ponašanje. Nakon toga, sa Vajnstajnom više nije sarađivala.

Harvijevi predstavnici oglasili su se tvrdeći da napada niti pokušaja napada nikada nije bilo, već da Anđelina sve to čini za publicitet.

- Svađali smo se oko toga, naravno da me to povredilo - rekla je o Bredovom kasnijem sarađivanju s Harvijem, za kojeg je znao kako se odnosio prema njoj.

Bred i Anđelina su se u međuvremenu razveli, ali i dalje vode pravnu bitku oko starateljstva nad svoje petoro maloletne dece.

(Telegraf.rs)Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar