Radio Balkanfox

BAHATO I NEODGOVORNO! Saša Popović rekao ISTINU o Darku Laziću: “Nije održao svoje obećanje!”

Podelite ovu vest


Darko Lazić je pre nekoliko meseci, kada je bio gost u žiriju takmičenja “Zvezde Granda”, u kojem je i sam pobedio 2007. godine, a tom prilikom je odabrao najviše takmičara da im bude mentor.

To je značilo da je on bio u obavezi da s kandidatima radi u studiju, da ih priprema za svaki krug takmičenja i da im bude dostupan za svaku pomoć koja se tiče tog muzičkog takmičenja.

Lazić nije ispunio svoju obavezu, barem kada je u pitanju Strahinja Živanović, učesnik “Zvezda Granda” iz Brusa, koji je to otkrio u subotu uveče. Kada se predstavio žiriju sa dve pesme, prvo što su ga pitali bilo je da li je radio s Darkom. On je najpre nesmotreno rekao da jeste, ali ga je Saša Popović demantovao.

Ne. Ovde moramo da damo ispravku. S njim je radila produkcija jer se Darko nije pojavio – odsečno je napomenuo direktor “Granda”, dok je Živanović pojasnio celu situaciju.

– Rekao sam “da” jer jesmo radili mentorske časove. Ne s Darkom, već s produkcijom – kazao je Strahinja.

Pored njega, Lazić je u decembru prošle godine odabrao da bude mentor i Ajli Muminović, Nikolini Milosavljević i Saneli Marković. Zasad nije poznato da li je Lazić dolazio na časove sa ove tri kandidatkinje ili je postupio kao u slučaju sa Strahinjom.

.

.

.

.

.

Srbija Danas


Izvor:E-Turneja

Radio Balkanfox

Dodaj komentar