Radio Balkanfox
Bane Čolak i Ivana Krunić staju na ludi kamen, evo koji plan su zajedno smislili!

Bane Čolak i Ivana Krunić staju na ludi kamen, evo koji plan su zajedno smislili!

Ivana Krunić otkrila je koja je to najlepša stvar koja joj se desila u 2021. godini 

– Mislila sam da je to najviše pretežno vezano za posao. Ponosna sam kako je to sve teklo, izbacila sam novu pesmu. Žene su je dobro prihvatile, a i muškarci. Što se tiče privatnog, bilo je lepih trenutaka koje su se u septembru prekinuli i nastaviće se za deset meseci – rekla je Ivana.

Alo/Kristijana Ćaćić

 

Bane Čolak je nedavno izjavio da kad izađe iz Zadruge, želi da ti kaže da si ti žena njegovog života i majka njegove dece. Da li si ti spremna na to, kakva su ti očekivanja?

Prvo, te sve stvari koje želi mi je već rekao, ali nisam morala da pratim Zadrugu kako bih to znala. Naravno da sam spremna za te sve stvari, onako možda da bude bar za godinu dve, jer imam neke ciljeve koje treba da ostvarim u narednih godinu – dve, ali što se tiče svega toga, to mi je jedna od najvećih želja kad bude izašao. Možda je to trebalo i da se desi pre nego što je ušao, svaki dan maštam o tom trenutku kad ću ga videti po izlasku iz Zadruge. Zapravo, moje želje su i Banetove, zajedno smo ih smilili.

Alo/Kristijana Ćaćić

 

Da li si zadovoljna njegovim učešćem u ovoj sezoni Zadruge?

Jako, toliko sam ponosna na njega. On zna kakva sam ja ljubomorna bila, pa se iz tog razloga koči i zgrčen je, ali to je zato što me mnogo voli i zato što stvarno vodi računa o tome da slučajno ne napravi neki potez koji može da se pogrešno protumači. Mnogo mi je drago što vodi računa da mene ne muči napolju, pa i sebe. On je meni za ovih četiri meseca dokazao da nema potrebe da brinem i da mi je veran – rekla je Ivana.

DEJAN I DALILA RASKRINKANI! Otkrivene sve tajne Zadruge, Đedović i Vesna Rivas izneli sve o bračnom paru!
Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar