Radio Balkanfox

Barbara Bobak zapanjila sve postupkom!


N.M. |

Pevač Darko Lazić je danas napunio 30. godina, a ovo je poslužilo kao odličan povod da proslavi sa prijateljima i emotivnom partnerkom Barbarom Bobak u jednom restoranu.

Barbara Bobak i Darko Lazić • darkolazicofficial / Instagram

I dok su prijatelji nazdravljali u Darkovo zdravlje, njih dvoje su se u jednom momentu latili mikrofona i pevali za sve prisutne.

Budući da su bili dobro raspoloženi, Lazić je u jednom momentu poručio Barbari: “Izvadi je”, na šta je ona otvorila torbu i izvadila gumenu dojku, što je nasmejalo sve prisutne.

Barbara Bobak
Barbara Bobak

– Skandalozno! Barbara izvadila (prim.aut. dojku) u restoranu – našalio se pevač.

– Mojoj najvećoj ljubavi i centru mog sveta želim najsrećniji rođendan i da poživiš još duplo ovoliko i još 100 godina posle toga. Mislim da je dosta. Volim te najviše na celom svetu zauvek – čestitala je Bobakova Darku.

Barbara Bobak
Barbara Bobak

– Barbara i ja smo dosta slični, ima mnogo toga, kada bih počeo da pričam – nikad kraja. Najbitniji je taj neki zajednički jezik i to razumevanje, prag tolerancije koji mi jako odgovara. Bavimo se istim poslom i razumemo se – ispričao je Lazić nedavno za “Telegraf”, a šta je nakon toga dodao o Marini Gagić, Oliveri Matijević i Ani Sević, ukoliko ste propustili, saznajte OVDE.

Puls Online

radiobalkanfox

Dodaj komentar