Radio Balkanfox

Beogradska publika ove večeri uživa u hit ostvarenju TOMA


Talentovani glumački par nesvakidašnjim ostvarenjem o životu pevača Tome Zdravkovića dokazali su moć transformacije, istinsku bit umetnosti i povratak zaboravljenih tematika koje su činile nekadašnju vanvremensku scenu.

foto: Glossy.rs
foto: Glossy.rs

Nakon spektakularne premijere u Sarajevu i trijumfa na 56. Filmskim susretima u Nišu, gde su glavni glumci živopisnog ostvarenja “Toma”, Tamara Dragičević i Milan Marić nagrađeni umetničkim odlikovanjima, došao je trenutak i za premijeru u “Sava Centru”, kojoj prisustvuju mnogobrojni poštovaoci života i dela jednog od najznačajnijih ljudi iz sveta muzike – Tome Zdravkovića.

 

Nekoliko minuta pre početka ostvarenja na crvenom tepihu pojavile su se glavne zvezde kako bi pozirale prisutnim fotoreporterima, a svojim odevnim kombinacijama asocirali su na čuvene glumce Ritu Hejvort i Orsona Vlesa u novom ruhu.

 

 

Tamara je ponela inspirativan stajling pastelnih boja sa suptilnim maslinastim šarama, dok je Milan ostao veran minimalizmu i crnom smokingu, upotpunjenim leptir mašnom.

 

Nakon filmskih Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić, u pratnji majke pojavio se i Tamarin suprug Petar Benčina koji u ovom ostvarenju tumači ulogu pevačevog lekara koji je do poslednjeg trenutka bio uz legendu narodne muzike.

 

Film Toma
foto: Glossy.rs

Reditelj Dragan Bjelogrlić ponosan je na izvanrednu glumačku ekipu koja je svojim transormacijama dočarala životni put neponovljivog umetnika 20. veka.

 

 

Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar