Radio Balkanfox

BEZ TRUBAČA, OBIČAJA I MUZIKE Katarina i Gobelja su se samo pokupili i otišli na venčanje, komšije ispričale šta se sve dešavalo


Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Goblejić venčali su se u tajnosti, a vest o njihovom venčanju kao bomba je odjeknula u javnosti.

Katarina Grujić, venčanjeFoto: Privatna arhiva

Katarina Grujić, venčanje

Naime, njih dvoje su se venčali na imanju pevačice Nataše Bekvalac u Čeneju, a proslavi je prisustvovalo oko 50 ljudi, među kojima su njihovi najbliži.

Kaćina kuma i koleginica Andreana Čekić bila je najveselija, a novopečeni par imao je jedan uslov za sve goste – da ne vade telefone tokom ceremonije.

Svadba ih je navodno koštala oko 2.000 evra. Poznati par, koji čeka prvo dete, platio je iznajmljivanje kuće 700 evra, dok su za veselje bile zadužene Kaćine kolege, pa tu nisu platili ništa, a glavni trošak bili su hrana i piće.

Katarina Grujić i Marko GobeljićFoto: screenshot

Katarina Grujić i Marko Gobeljić

– Video sam juče lepo obučene momke koji su prošli pored kafića, nosili su bukete cveća, ali nisam, iskren da budem, zagledao da li su se tamo uputili. Pretpostavljam da jesu pošto je juče bilo venčanje, ali nikakve gungule nije bilo. Nije se čula nikakva muzika, valjda bi barem bilo trubača ako ništa drugo. A Katarinu i Gobelju često vidim kada prođu automobilom – rekao je Katarinin komšija u obližnjem kafiću.

– Ništa nisam čula, moram da vam priznam, a radila sam juče. Verovatno su se samo pokupili i otišli, videla sam u novinama da su se venčali u Čeneju. Inače Katarinu često sretnem, svrati ovde kod nas, vrlo je fina i lepo vaspitana devojka – ističe Kaćina komšinica iz obližnje prodavnice, dok je gospođa u radnji brze hrane koja se nalazi u okviru njegove zgrade rekla da fudbalera nije srela danas.

Njegova komšinica je bila rečitija.

– Nisam videla Marka danas, a baš sam dva puta izlazila nekim poslom. Ne mogu sa sigurnošću da vam kažem da se nešto dešavalo juče, ali jesam čula neku galamu u zgradi, smeh i graja, moguće je da su tada krenuli na venčanje, to je kratko trajalo, brzo su izašli napolje – kaže Gobeljina komšinica za “24sedam”.

Katarina Grujić, venčanjeFoto: Privatna arhiva

Katarina Grujić, venčanje

VIDEO Katarina Grujić: Ne proveravam Markov telefon

Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar